понеділок, 25 червня 2012 р.

В День молоді активісти ГО «Центр «РОДІС» провели молодіжну інформаційну акцію


24 червня наша держава відзначала День молоді. У Комсомольську до цього свята було приурочено цілу низку святкових заходів, в яких взяли участь багато різних установ та організацій.

Відзначила цю дату і Комсомольська міська громадська організація «Центр «РОДІС», що входить до мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!».

Активісти ГО «Центр «РОДІС» з числа учнівської та робітничої молоді цього дня провели вуличну інформаційну акцію "www.Знаю.все". Захід відбувся за підтримки Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, що є координатором мережі «Молодь діє!», та Фонду NED в рамках мережевої інформаційної кампанії до Дня молоді.



В ході мережевої інформаційної акції "www.Знаю.все" активісти «Центр «РОДІС» вітали молодь Комсомольська зі святом і вручали їм спеціальні буклети. В них вміщено інформацію про веб-ресурси, що можуть стати в нагоді для молодих інтернет-користувачів, наприклад: «Молодіжні можливості у громадському житті», «Новини», «Цікаві інтернет-журнали і блоги» та ін.

У проведенні акції активну участь взяли Альона Шуть, Єгор Базавлук, Анастасія та Софія Макаренки, Валерія Дерега, Олена Середа, Аліна Кулик, Надія Єршова, а також завідувач сектору роботи з молоддю Володимир Дмитренко.

0 коммент.:

Дописати коментар