неділю, 13 травня 2012 р.

Готуємося до Дня Настільних Ігор у Комсомольську


Любиш грати в настільні ігри? Тоді бери участь у зародженні нової традиції в нашому місті - Дня Настільних Ігор! Цю традицію зароджуємо разом з АКНІ (Асоціацією Клубів Настільних Ігри) http://aknir.org/

Що для цього потрібно?
24 червня вийти на вулицю з друзями, прихопивши улюблені настільні ігри, і в людних місцях Комсомольська (парки, сквери, площа, вуличні кафе і т.п.) протягом дня грати, при цьому розповідати про День настільних ігор і власне про самі настільні ігри всім тим, хто зацікавиться.

Якщо у тебе немає настільної гри або ж немає відповідної компанії для гри, то приходь до нас і бери участь в ігротеках, організованих Клубом соціальної гри ГО «Центр «РОДІС» http://vk.com/club38209343 До того ж на 24 червня припадає святкування Дня молоді в Україні, тож буде гарна нагода разом відзначити цю дату.

Основна ідея проведення Дня Настільних Ігор: настільні ігри - це здоров'я і здоровий!

Основна мета: привернути до настільних ігор увагу дітей, молоді та дорослих, які до цього часу не знайомі з сучасними настільними іграми, зацікавити їх цим видом проведення дозвілля.

Додаткова мета: зародження традиції проведення Дня настільних ігор.
Дата і час проведення: остання неділя червня - з 12.00 до 18.00 (плюс-мінус не критично).

Місце проведення та формат: За гарної погоди - open air (відкриті майданчики: парки, площа, набережна, літні кафе і т.п.). За "поганої" погоді - громадські місця "під дахом".

Організаційні подробиці проведення Дня Настільних Ігор у Комсомольську опублікуємо пізніше, після уточнення деталей з партнерами.

Довідково:

День Настільних Ігор пройде 24 червня одночасно в багатьох містах Росії та України: Москва, Санкт-Петербург, Зеленоград, Ачинськ, Череповець, Уфа, Кіров, Самара, Стерлітамак, Нижній Новгород, Северодвинськ, Железногорськ, Набережні Челни, Калінінград, Смоленськ, Воронеж, Донецьк, Кременчук. Список міст постійно поповнюється. Наш Комсомольськ – теж серед учасників цього своєрідного флешмобу міжнародного формату.

0 коммент.:

Дописати коментар