середу, 9 травня 2012 р.

9 травня - День Перемоги


На календарі 9 травня - День Перемоги. Попри те, що історія Великої Вітчизняної війни дуже непроста і різні люди мають різне ставлення до неї, ми вважаємо, що цей день - важлива дата для нашого народу http://www.rodis.org.ua/2011/05/blog-post_08.html

Під час війни майже кожна українська родина втратила своїх батька чи матір, чоловіка чи дружину, сина чи дочку, брата чи сестру.

Тож давайте думати про тих, хто виборював свободу для нашого народу, з вдячністю згадувати живих і тих, хто відійшов у вічність, уславлених і забутих, похованих з почестями і не похованих.

Зазвичай у цей день особлива увага - ветеранам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій. На жаль, з кожним роком їх залишається все менше й менше. У Комсомольську наразі налічується трохи більше двох сотень учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війні.

Кожний з нас може висловити ветеранам свою вдячність і надати посильну допомогу не лише в свята, а й в будь-який звичайний день. Для цього треба звернутися до Комсомольської міської організації ветеранів війни та праці, а також до Комсомольського міського комітету інвалідів війни та Збройних Сил. Там можна отримати конкретну інформацію, хто з учасників Великої Вітчизняної війни найбільше потребує допомоги, як матеріальної, так і моральної.

До кого конкретно звертатися?
- до голови ради ветеранів, Почесного ветерана України Віри Минівни Станицької за адресою: вул. Миру, 24, каб. 113, тел. 2-69-50;
- до голови міського комітету інвалідів війни та Збройних Сил Тимофія Харламовича Михайлова за адресою: вул. Леніна, 40, тел. 2-49-44, 2-18-35


Пам'ятаймо, що сивочолі ветерани заслуговують поваги, уваги, слів вдячності не тільки в День Перемоги, але й в інші дні року.

Дирекція ГО
"Центр "РОДІС"

0 коммент.:

Дописати коментар