неділю, 22 квітня 2012 р.

Увага! Тривожна інформація!


Шановні батьки! Не залишайте без нагляду своїх дітей! Зверніть увагу на можливу небезпеку для них.

Сьогодні до нас поступила інформація від батьків, що в нашому місті можливо з’явився педофіл. Чоловікові на вигляд 30-35 років, зріст приблизно 170 см. Волосся темне, смаглявий, був неголений, обличчя видовжене, ніс довгий. Був одягнений в чорну куртку з капюшоном, чорні джинси та світлі кросівки.

22 квітня у дворі будинка 67 по вул. Добровольського підозрілий чоловік спілкувався з трьома малолітніми дівчатками віком 10-12 років. Дівчатка їли морозиво, а даний чоловік просив, щоб вони це морозиво облизували. Потім розпитував дітей, чи не будуть їм телефонувати мами і чи не треба їм іти додому. Після цього чоловік запропонував дітям пограти в хованки на території школи, що знаходиться біля двору. Людина, яка повідомила нам про цю пригоду, не встигла викликати міліцію через те, що залишила вдома телефон.

Ще одна людина повідомила, що бачила схожого чоловіка у дворі будинка 1 по вул. Портовій. Там цей чоловік катав дівчинку-підлітка на гойдалці, а також пропонував покатати ще одній дитині.

Прохання до осіб, які за своїми посадовими обов’язками можуть прояснити дану ситуацію, з’ясувати особу цього чоловіка і, в разі підтвердження вищевикладеної інформації, унебезпечити маленьких комсомольчан від можливої небезпеки.

0 коммент.:

Дописати коментар