понеділок, 23 квітня 2012 р.

Акція “Серце до серця” - у Комсомольську


З 16 квітня по 06 травня 2012 року Всеукраїнським благодійним Фондом “Серце до серця” всьоме проводиться акція по збору коштів для закупівлі медичного обладнання для дітей з різними видами захворювань.

У 2012 році організовується збір коштів для закупівлі інсулінових помп для дітей хворих на цукровий діабет.

Оргкомітет по проведенню акції “Серце до серця” в м. Комсомольську пропонує навчальним та медичним закладам, підприємствам, установам та організаціям міста приєднатися до цієї суспільнокорисної благодійної справи та стати учасниками Всеукраїнської акції. В 2011 році на Полтавщині було зібрано 143 485, 79 грн. В 2012 році вирішено організувати збір благодійних коштів по місту через довірених представників трудових та учнівських колективів, відмовившись від збирання коштів волонтерами у скриньки.

Оргкомітет акції пропонує організаціям визначити відповідальну особу (представника трудового колективу), який доведе дане звернення до відома колективу та перерахує зібрані кошти на розрахунковий рахунок акції. Проведення акції у навчальних та медичних закладах, на підприємствах, установах та організаціях має закінчитися 03 травня 2012 року. Підрахунок цих коштів може здійснюватись комісіями зазначених організацій за участі представників організаційного комітету та волонтерів. У цей же день кошти мають бути перераховані на єдиний рахунок акції через відділення будь-якого банку в м. Комсомольську.

Головним банківським партнером є ВАТ «КРЕДОБАНК». Загальна сума зібраних коштів буде оприлюднена у засобах масової інформації.

Контроль зібраних коштів здійснюватиметься Наглядовою Радою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», а також відповідними органами державної влади. Кожен бажаючий може контролювати рух коштів через Інтернет-сторінку Фонду www.fsds.in.ua Також на веб-сторінці буде розміщена інформація про загальну суму зібраних коштів та роз’яснення витрат на придбання медичного обладнання, адресу його встановлення.

Рахунок для благодійних внесків:
р/р 2600501306399
в Київському відділенні центральної філії ПАТ «КРЕДОБАНК»,
МФО 325365
ЄДРПОУ 34354227

Найменування платежу: «благодійний внесок на придбання медичного обладнання для Полтавської області від (назва підприємства, установи, організації м. Комсомольська»).

Копії квитанцій просимо надати 04.05.2012 року Комсомольському міському центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, як організації, відповідальній за узагальнення результатів акції “Серце до серця” по місту Комсомольську/
Директор центру О.О. Запсельська,
тел. 2 57 03,
вул. Миру. буд. 8, І поверх,
e-meil: csssdm@fline.com.ua.


Джерело: Офіційний сайт Комсомольської міської ради http://www.komsomolsk.org.ua/index.php?newsid=866

0 коммент.:

Дописати коментар