вівторок, 17 квітня 2012 р.

Забав і руханок багато було на Великоднє свято


Великдень в Україні завжди відзначається урочисто, адже це свято пов'язало в собі суто народні звичаї й традиції передхристиянських часів із християнськими обрядами.

Нині Великдень - церковне християнське свято, яке відзначають віряни різного віку й різних християнських конфесій.

Великдень недарма називають «святом із свят» і «торжеством із торжеств», адже Воскресіння Христове - основа християнства. Радіють і веселяться всі – і сивочолі, і юні. Тож активісти молодіжного «крила» громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» також зібралися гуртом і спробували влаштувати Великодні молодіжні забави – грали в веселі руханки, співали й веселилися.



Висловлюємо велику вдячність за фотосупровід Петру Максимову.

У Великодніх молодіжних забавах взяли участь 16 активістів з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Надія Єршова, Аліна Кулик, Марина Соляник, Любов Макаренко, Надія Войтенко, Єгор Базавлук, Сергій Попов, Сергій Гончаренко, Ігор Кудрич, Євген Камінський, Микита Пусяк, Валерія Дерега, Катерина Лященко, Олена Середа, Анастасія Походій, Валерія Любимова, а також завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко.

0 коммент.:

Дописати коментар