неділю, 25 березня 2012 р.

У Комсомольську триває інформаційна кампанія «Червона Картка»


З жовтня минулого року в Україні триває інформаційна кампанія «Червона Картка», яка реалізовується Державною службою молоді та спорту спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Представництвом ООН в Україні, Об'єднаною програмою ООН з питань ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС), Фондом народонаселення ООН, Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда – Україна», Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні та іншими організаціями.

Вранці 25 березня 2012 р. у Комсомольську, в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Червона Картка» (Національний соціальний проект до Євро-2012 «Давай разом!»), відбулась вулична інформаційна акція "Червона картка" ("Ні - насильству в сім'ї!"). Їі провели активісти Комсомольської громадської організації ГО "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" за підтримки Інтернет-провайдера "ТРК "ГОК" та Міжнародного правозахисного центру "Ла Страда - Україна" (м. Київ).



У проведенні акції "Червона картка" ("Ні - насильству в сім'ї!") у Комсомольську взяли участь 20 активістів ГО "Центр "РОДІС" з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Ольга Мосіна, Єгор Базавлук, Євген Мошнінов, Сергій Попов, Вікторія Бабенко, Олена Коржакова, Маргарита Малишева, Ігор Кудрич, Анастасія Макаренко, Аліна Мірющенко, Валерія Дерега, Альона Шуть, Анастасія Походій, Катерина Лященко, Надія Єршова, Аліна Кулик, Марина Соляник, Павло Косоруков, Олег Ржавін, а також завідувач сектором роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко.

Докладніше про інформаційну кампанію "Червона Картка" можна дізнатися на сайті "Давайте разом! Україна" http://www.davajrazom.com.ua/red_pages.html

0 коммент.:

Дописати коментар