вівторок, 27 березня 2012 р.

Продовжується підготовка до події "Година Землі 2012"


31 березня в усьому світі відбудеться міжнародна акція "Година Землі 2012". На сьогодні свою участь у цій всесвітній події підтвердили 23 міста України, крім того до неї доєдналися навчальні заклади, бізнес-організації, громадські асоціації та організації. Весь список можна побачити за посиланням http://wwf.panda.org/uk/campaigns/eh12/support/

Комсомольська громадська організація Центр "РОДІС" долучилась до акції "Година Землі 2012" http://www.rodis.org.ua/2012/03/2012.html Тиждень тому ми отримали від організаторів "WWF в Україні - Година Землі 2012" акційні плакати і листівки. Відбулося вже кілька акцій по інформуванню городян про майбутню акцію "Година Землі 2012".

Зокрема 25 березня пройшла перша вулична інформаційна акція, під час якої активісти ГО "Центр "РОДІС" запрошували городян приєднатися до цієї важливої події 31 березня і закликали о 20.30 вимкнути необов'язкове світло на одну годину, а також діяти щодня, роблячи невеликі реальні кроки у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.



В акції 25 березня взяли участь 20 активістів ГО "Центр "РОДІС" з числа учнівської, студентської та робітничої молоді: Ольга Мосіна, Єгор Базавлук, Євген Мошнінов, Сергій Попов, Вікторія Бабенко, Олена Коржакова, Маргарита Малишева, Ігор Кудрич, Анастасія Макаренко, Аліна Мірющенко, Валерія Дерега, Альона Шуть, Анастасія Походій, Катерина Лященко, Надія Єршова, Аліна Кулик, Марина Соляник, Павло Косоруков, Олег Ржавін, а також завідувач сектором роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко.

1 коммент.:

РОДІС сказав...

"Годину Землі-2012" відзначатимемо в суботу, 31 березня о 20.30. Збираємось біля стенду з афішами ПКіТ

Дописати коментар