неділю, 18 березня 2012 р.

ГО "Центр "РОДІС" приєднується до акції "Година Землі 2012"


У суботу, 31 березня, о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Акція "Година Землі 2012" має на меті продемонструвати урядам країн світу, бізнес-організаціям та всім пересічним людям, що дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі.

Офіційний сайт "Години Землі 2012" http://wwf.panda.org/uk/campaigns/eh12/

Вплив людського фактору на глобальне потепління з кожним роком сильніший і сильніший: руйнівні цунамі в Японії, сніг в Марокко, торнадо в Україні... Цей список можно продовжити. Світ не може більше чекати, треба рятувати Землю, і перший крок зовсім простий - вимкнути світло на 1 годину.



Громадська організація "Центр "РОДІС" приєднується до Акції "Година Землі 2012" і закликає до цього всіх своїх активістів, партнерів, друзів!

Стати офіційним учасником Акції "Година Землі 2012" можна, зареєструвавшись за допомогою спеціальної форми внизу сторінки за посиланням http://wwf.panda.org/uk/campaigns/eh12/

Долучайтесь до Години Землі 2012!
Вимикайте світло на одну годину, Годину Землі, 31 березня о 20:30!


Зменшіть свій вплив на нашу єдину планету. Навіть маленькі зміни у наших щоденних звичках не залишаться непоміченими природою http://wwf.panda.org/uk/campaigns/green_life/


Вперше «Година Землі» була організована Світовим фондом дикої природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, та отримала світову підтримку у 2008 році. Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна компанія робить наголос про необхідність щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

0 коммент.:

Дописати коментар