суботу, 11 лютого 2012 р.

Комсомольський політехнічний технікум: вступ 2012 року


СПЕЦІАЛЬНОСТІ:

"Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів" термін навчання 3 роки 10 місяців отримуєте після закінчення технікуму: атестат про повну загальну середню освіту, диплом молодшого спеціаліста техніка - механіка автомобільного транспорту, трудову книжку де в трудовий стаж записані роки навчвання в технікумі, посвідчення про робітничу професію: слюсар з ремонту автомобілів.

"Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладання та автоматичних пристроїв" - термін навчання 3 роки 10 місяців отримуєте після закінчення технікуму: атестат про повну загальну середню освіту, диплом молодшого спеціаліста гірничого техніка - електромеханіка, трудову книжку де в трудовий стаж записані роки навчвання в технікумі, посвідчення про робітничу професію: електрослюсар.

"Обслуговування та ремонт обладнання металургійних підприємств" - термін навчання 3 роки 10 місяців отримуєте після закінчення технікуму: атестат про повну загальну середню освіту, диплом молодшого спеціаліста техніка - механіка, трудову книжку де в трудовий стаж записані роки навчвання в технікумі, посвідчення про робітничу професію: слюсар - ремонтник.

"Будівництво та експлуатація будівель і споруд" - термін навчання 3 роки 6 місяців отримуєте після закінчення технікуму: атестат про повну загальну середню освіту, диплом молодшого спеціаліста техніка - будівельника, трудову книжку де в трудовий стаж записані роки навчвання в технікумі, посвідчення про робітничу професію: муляр. штукатур.

"Відкрита розробка корисних копалин" - термін навчання 3 роки 10 місяців отримуєте після закінчення технікуму: атестат про повну загальну середню освіту, диплом молодшого спеціаліста гірничого техніка - технолога, трудову книжку де в трудовий стаж записані роки навчвання в технікумі, посвідчення про робітничу професію: машиніст екскаватора, машиніст бурової установки.

"Економіка підприємства" - термін навчання 2 роки 10 місяців отримуєте після закінчення технікуму: атестат про повну загальну середню освіту, диплом молодшого спеціаліста з економіки підприємства, трудову книжку де в трудовий стаж записані роки навчвання в технікумі.

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ: з 02 ЛИПНЯ по 20 ЛИПНЯ 2012 року

ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ: українська мова (диктант) та математика (усно) в період з 21 липня по 31 липня 2012 року
НАВЧАННЯ НА ВСІХ СПЕЦІАЛЬНОСТЯХ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ, окрім "Економіка підприємства" (за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб).

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ до Комсомольського політехнічного технікуму буде здійснюватись в період з 02 липня по 20 липня - на основі базової загальної середньої освіти.
Для вступу необхідно подати такі ДОКУМЕНТИ:
1. Документ про освіту (оригінал) ;
2. Копію свілдоцтва про народження або копію паспорта - 2 копії;
3. Медичну довідку (форма 086 - о);
4. Карту щеплень - 2 копії завірені в медичному закладі;
5. Ідентифікаційний код - 3 копії;
6. Фотокартки (3 х 4 см) - 5 штук.


ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ЗАОЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ буде здійснюватись з 23 липня по 21 серпня 2012 року.
Необхідно подати такі ДОКУМЕНТИ:
1. Документ про освіту (оригінал) ;
2. Копію паспорта;
3. Медичну довідку (форма 086 - о);
4. Довіідка з місця проживанняі;
5. Ідентифікаційний код - 1 копія;
6. Фотокартки (3 х 4 см) - 2 штуки.
7. Ксерокопія трудової книжки для працюючих.

Випускники 2007 та минулих років приймаються до технікуму за результатами співбесіди
Випускники 2008. 2009, 2010, 2011, 2012 років за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти з української мови та літератури ( не нижче 124 балів) і математики або фізики ( не нижче 124 балів); для спеціальності "Економіка підприємства" з української мови та літератури ( не нижче 124 балів) і математики або історії України ( не нижче 124 балів);

СПЕЦІАЛЬНОСТІ ЗАОЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ:
"Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів" термін навчання 3 роки 6 місяців;
"Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладання та автоматичних пристроїв" - термін навчання 3 роки 6 місяців;
"Будівництво та експлуатація будівель і споруд" - термін навчання 2 роки 6 місяців;
" Економіка підприємства" - термін навчання 2 роки 6 місяців.
НАВЧАННЯ НА ЗАОЧНОМУ ВІДДІЛЕННІ ЗА РАХУНОК КОШТІВ ФІЗИЧНИХ І ЮРИДИЧНИХ ОСІБ.


АДРЕСА ТЕХНІКУМУ: 39800, Україна, Полтавська обл., м. Комсомольськ, вул. Миру, 6
Телефон (05348) 2-67-30, 2-25-60

Джерело http://www.km.pl.ua/main/610-komsomolskij-politexnichnij-texnikum-vstup-2012.html

0 коммент.:

Дописати коментар