пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Участь ГО "Центр "РОДІС" в конференції «Успіхи й проблеми успішних громад» (м. Чернігів)


15-16 грудня 2011 р. в Чернігові відбулась конференція «Успіхи й проблеми успішних громад», організатором якої виступила Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Спілка Української Молоді в Україні» в рамках проекту «Молода громада», що реалізується за підтримки NED.
Метою даного проекту є активізація, навчання та підтримка ініціативних груп, громадських організацій, що працюють з місцевими громадами Новгород-Сіверського, Ічнянського, Прилуцького районів Чернігівської області, П’ятихатинського, Павлоградського, Новомосковського районів Дніпропетровської області, Арбузинського, Первомайського, Доманівського та Веселинівського районів Миколаївської області.

Організатори конференції «Успіхи й проблеми успішних громад» запросили до участі Комсомольську міську ГО «Центр «РОДІС». Її представником стала одна з активісток організації Надія Войтенко, яка презентувала приклади успішних міських соціальних проектів.

Під час презентації діяльності ГО «Центр «РОДІС» особливу зацікавленість учасників конференції викликали досвід проведення просвітницьких заходів у рамках Днів безпеки дітей в Інтернеті, заходів з профілактики ксенофобії «Жива бібліотека», а також інформаційні акції, спрямовані проти домашнього насильства. Зокрема представники МГО «Центр прогресивної молоді «Апельсин» (м. Чернігів) висловили пропозицію провести разом із Комсомольською ГО «Центр «РОДІС» спільний захід, спрямований на пропаганду безпечного поводження дітей і молоді в глобальній мережі Інтернет.

0 коммент.:

Дописати коментар