неділю, 23 жовтня 2011 р.

Готуємось до Міжнародної конференції з питань використання інноваційних методів у попередженні торгівлі людьми

25-26 жовтня 2011р. у Києві вібудеться Міжнародна конференція "Досвід і перспективи використання інноваційних технологій у профілактиці торгівлі людьми в Україні, Молдові та Білорусі".

Організатором Міжнародної конференції виступає  Міжнародний центр "Ла Страда-Україна"  в рамках проекту «Датська програма по протидії торгівлі людьми у країнах Південно-Східної та Східної Європи».

У зв'язку із сучасними викликами у боротьбі з торгівлею людини організатори Міжнародної конференції мають на меті ознайомити фахівців з новими формами і методами профілактичної діяльності та представити нові можливості інформаційних та комп'ютерних технологій, що можуть використовуватися у превентивній роботі з протидії торгівлі людьми.

Планується, що під час Міжнародної конференції будуть розглянуті наступні теми:
• Безпечний Інтернет для дітей;
• Інтернет-ресурси (технології веб 2.0, соціальні мережі, блоги і т.д.) у боротьбі з торгівлею людьми та профілактичній діяльності;
• Тренерські мережі як ефективна структура організації діяльності по боротьбі з торгівлею людьми;
• Інноваційні форми і методи профілактики у боротьбі з торгівлею людьми (флеш-моби, театри, вуличні акції, вірусний маркетинг тощо).

  Одним з найважливіших питань, які будуть розглянуті в ході конференції, буде презентація нових тенденцій у профілактичній роботі й боротьбі з торгівлею людьми з точки зору прав людини та у контексті інших порушень прав людини (таких, як дискримінація за ознакою статі, насильство в сім'ї і т.д.), а також причин існування цього явища.

  Формат заходу - пленарне засідання та серія тренінгів і майстер-класів. Один з майстер-класів проведе директор ГО "Центр "РОДІС" Лілія Дмитренко, яка є тренером-координатором Національної тренерської мережі Міжнародного центру   "Ла Страда-Україна".  

0 коммент.:

Дописати коментар