понеділок, 26 вересня 2011 р.

Участь ГО "Центр "РОДІС" в парламентських слуханнях «Інститут сім'ї в Україні: стан, проблеми та шляхи їх вирішення»

21 вересня 2011 р. у Верховній Раді України відбулись парламентські слухання «Інститут сім'ї в Україні: стан, проблеми та шляхи їх вирішення». Завдяки співпраці з Міжнародним правозахисним центром "Ла Страда - Україна" в слуханнях взяв участь представник Комсомольської міської ГО "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" Володимир Дмитренко. Це дозволить нашій громадськиій організації, яка опікується питаннями розвитку сім'ї, краще орієнтуватися в тенденціях і проблемах, які характеризують стан інституту сучасної української сім'ї. Поки що не все виглядає зрозумілим - зокрема те, що стосується стратегії, концепції, конкретного плану дій у напрямку вирішення окреслених проблем в державі.



В рамках поїздки для участі в парламентських слуханнях Володимир Дмитренко зустрівся з Маріаною Євсюковою, представницею Міжнародного правозахисного Центру «Ла Страда-Україна» та координаторм молодіжної секції і членом молодіжного комітету ЕКПАТ. Маріана Євсюкова вручила Комсомольській міській ГО "Центр "РОДІС" Подяку Всеукраїнської мережі проти КСЕД за активну участь в глобальній кампанії зі збору підписів під Петицією проти торгівлі дітьми у сексуальних цілях.

Крім того, представник Комсомольської міської ГО "Центр "РОДІС" зустрівся з Олександром Марченком, президентом міжнародної громадської організації "Міжнародний центр батьківства". Саме ця організація з 2008 року є нашим партнером у просуванні громадської ініціативи по відзначенню Дня батька в Україні і зокрема в Комсомольську. Володимир Дмитренко і Олександр Марченко обговорили результати роботи громадських організацій в даному напрямку.

0 коммент.:

Дописати коментар