понеділок, 26 вересня 2011 р.

Як молодь Комсомольська відзначила День миру

Всі цінності світу немислимі без миру. Адже коли навколо лунають вибухи, свистять кулі і свою страшну гру з людьми розпочинає смерть, тоді усе втрачає свій сенс. Саме тоді стають не вартими будь-які плани, мрії і надії. Саме тоді зникають такі поняття, як "завтра" і "майбутнє"... Зазвичай про це та інше людина замислюється лише тоді, коли втрачає змогу жити в мирі. Ми, українці, звикли до мирного життя, відтого іноді здається, що мир - то не надто значна цінність. Тому зовсім незайвим є нагадування собі й іншим про те, що нині в багатьох куточках світу лунають постріли й щодня проливається людська кров.

Міжнародний день миру і День миру в Україні - дуже доречний привід замислитись про цінність миру і про те, що саме для підтримання миру в своїй країні і у світі може зробити кожний з нас. Тож 21 вересня у м. Комсомольську молодь вирішила провести акцію «За мир в усьому світі», присвячену Дню миру в Україні та Міжнародному дню миру.



Ініціаторами молодіжної акції «За мир в усьому світі» виступили члени міської громадської організації «Молодіжний продюсерський центр» за підтримки Комсомольської міської ради та Комсомольського міського палацу культури і творчості.
Партнерами акції виступили: Dj-проект «Double The Mix», відділ у справах сім’ї та молоді виконкому Комсомольської міськради, міська ГО «Центр «РОДІС», Молодіжний депутатський корпус м. Комсомольська, колектив КЖЕПу №2, міські ЗМІ.

Метою акції стало поширення серед молоді ідеї миру, інформування про реальне існування проблеми утримання миру на планеті, а також про загрози, які несуть насильство та військові конфлікти людству взагалі і кожній людині зокрема. Відкрила захід Неллі Карпець, депутат Комсомольської міської ради, яка в своєму зверненні до молодих комсомольчан наголосила на тому, що жодна ціль – матеріальна, політична чи національна – не може бути дорожчою за людське життя.

В акції «За мир в усьому світі» активну участь взяли "майдансери" міста Комсомольська на чолі з Світланою Цимбал - учасники команди "Полтава-Комсомольськ" всеукраїнського проекту "Майданс"-2. Разом із членами різних міських громадських організацій вони організували танцювальний флеш-моб, в кінці якого утворили фігуру голуба - символа миру. Фотосупровід акції здійснювали Валентин Василенко, Дмитро Омельченко, Віталій Олейник, а також інші учасники молодіжної акції «За мир в усьому світі».

0 коммент.:

Дописати коментар