середу, 24 серпня 2011 р.

З Днем народження, Україно!


24 серпня 1991 року України проголосила свою незалежність. До цього дня вона входила до складу СРСР як Українська Радянська Соціалістична Республіка. Акт проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року був затверджений 1 грудня 1991-го всенародним голосуванням. У червні 1992 року Верховна Рада України постановила вважати 24 серпня Днем незалежності України і національним святом. До цього перший День незалежності святкувався 16 липня - в пам'ять про те, що в цей день 1990 року Верховна Рада Української РСР прийняла Декларацію про державний суверенітет України.

Вітаємо всіх українців зі святом країни, де ми живемо! З днем народження - кожного, хто любить свою рідну землю! Зі святом тих, для кого слово «Україна» означає рідну домівку, коханого хлопця чи дівчину, родину! Гадаємо, цей день краще провести з гарним настроєм, вітаючи своїх близьких, друзів, знайомих і незнайомих простих людей.

Громадська організація "Центр "РОДІС" запрошує всіх маленьких і дорослих комсомольчан о 16.00 на Театральну площу для участі в акції "З Днем народження, Україно!".
До зустрічі!
Зі святом!


Альбом: РОДІС

На фото вгорі юні комсомольчани Павло Косоруков і Марина Соляник

0 коммент.:

Дописати коментар