понеділок, 8 серпня 2011 р.

17 серпня відбудеться акція "Ми - за безпеку дітей в Інтернеті!"


17 серпня 2011 р. в Комсомольську (Полтавщина) відбудеться просвітницька акція «Ми - за безпеку дітей в Інтернеті!» , організаторами якої є депутат Комсомольської міської ради Неллі Карпець і дві міські громадські організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» та «Молодіжний продюсерський центр». Партнерами акції виступають ГО «Товариство захисту прав дітей-інвалідів «Ніжність», «Дитяча рада», «Парламент дітей м. Комсомольська» та представництво Всеукраїнської ГО «Українська академія універсології».

Акцію підтримують відома в Україні програма «Онляндія – безпечна веб-країна», Міжнародний Центр «Ла Страда-Україна», відділ у справах сім’ї та молоді та відділ освіти виконкому Комсомольської міської ради, Комсомольський міський відділ юстиції, Комсомольська міська публічна бібліотека, Інтернет-провайдер ТРК «ГОК», Комсомольський міський ПКіТ, ПП В.Кашкан, ПП М.Будзинський, ПП «Кондитерський цех «ЛіО», магазин комп’ютерної техніки «IT-bit».

Акція «Ми - за безпеку дітей в Інтернеті!» пройде на території дитячого містечка ( вул.. Леніна, 21). Початок о 17.30. В програмі заходу ігри і розваги, дитяча дискотека та поширення інформаційних матеріалів щодо правил безпечного користування мережею Інтернет серед дітей і дорослих.

Запрошуємо дітей, що є користувачами Інтернету, а також їхніх батьків.

Депутат міської ради Неллі Карпець,
ГО «Центр «РОДІС», ГО «МПЦ».

Інформація для активістів-учасників акції тут http://vkontakte.ru/event29243706

0 коммент.:

Дописати коментар