суботу, 9 липня 2011 р.

У Комсомольську відбулась чергова браслетна акція за підтримки Благодійного фонду Полтавського ГЗК


У Комсомольську відбулась чергова міська акція проти домашнього насильства, яку фінансово підтримав Благодійний фонд Полтавського ГЗК, засновниками якого є народний депутат Костянтин Жеваго і Віктор Лотоус. Завдяки фінансовій підтримці Благодійного фонду Полтавського ГЗК було надруковано спеціальні акційні наліпки з інформацією, спрямованою на протидію насильству між близькими людьми.

Ця інформація призначена для тих комсомольчан, хто хотів би отримати консультацію про домашнє насильство, а також тих, хто потерпає від насильства в сім'ї чи з боку інших близьких людей. На інформаційних наліпках вміщено номери телефонів гарячих ліній, за якими можна звернутися за допомогою, а також короткі практичні поради щодо того, як вести себе в критичній ситуації. Зателефонувавши на одну з гарячих ліній, комсомольчани зможуть конфіденційно, безкоштовно і швидко отримати консультацію юристів, соціальних працівників, психологів, а також дізнатися розташування найближчих центрів соціальної допомоги.

6 липня 2011 р. десять активістів ГО «Центр «РОДІС», а також волонтерів ЦСССДМ та Дитячого парламенту м. Комсомольська в яскравих малинових футболках провели чергову браслетну акцію у дворах міських 5-поверхівок, під час якої розміщували інформаційні наліпки біля під’їздів будинків, а також поширювали серед їх мешканців спеціальні інформаційні картки та малинові браслети «Залишайся людиною», які є демонстрацією відмови від насильства по відношенню до близьких.



Благодійний фонд Полтавського ГЗК, містоутворюючого промислового підприємства, фінансово постійно підтримує численну кількість великих і малих міських цільових соціальних програм у Комсомольську, виправдовуючи на справі своє гасло "Ми завжди поруч". Громадська організація "Центр "РОДІС" дякує Благодійному фонду Полтавського ГЗК за фінансову підтримку інформаційної кампанії проти домашнього насильства, а саме за фінансову підтримку міського фотоконкурсу «Я проти домашнього насильства», регіонального пісенного конкурсу «Молодь проти домашнього насильства», які відбулись 17 червня 2011 р. в рамках фестивалю "Малиновий браслет" http://www.rodis.org.ua/2011/06/blog-post_3004.html , також акції, що відбулась 6 липня.

Примітка: З червня 2011 р. в ліфтах усіх міських 9-поверхівок Комсомольська розміщено рекламні носії з інформацією про браслетну кампанію проти домашнього насильства з основними порадами для жертв домашнього насильства та номерами гарячих ліній допомоги http://www.rodis.org.ua/2011/06/blog-post_08.html

Дирекція ГО "Центр "РОДІС" дякує всім активістам, які взяли участь в акції: Євгену Мошнінову, Олегу Ржавіну, Надії Войтенко, Анні Гордійчук, Аліні Кулик, Юлії Андросовій, Анастасії Кожушко, Діані Юрченко, Марії Єршовій, Тетяні Сорокіній, а також Віталію Олейнику (фото).

0 коммент.:

Дописати коментар