четвер, 28 липня 2011 р.

У Комсомольську пройшла 4-та браслетна акція "Залишайся людиною"


27 липня 2011 р. у Комсомольську (Полтавщина) 15 активістів міської громадської організації «Центр «РОДІС» провели 4-ту браслетну вуличну акцію проти домашнього насильства. В різних мікрорайонах міста вони інформували комсомольчан про те, що насильство в сім’ї - не особиста справа і не просто проблеми окремої сім'ї, а злочин, закликали до неприйняття домашнього насильства.
Крім того, активісти поширювали спеціальні картки з порадами для жертв домашнього насильства стосовно того, як вести себе у кризовій ситуації, та номерами безкоштовних гарячих телефонних ліній з питань запобігання насильству Центру «Ла Страда – Україна»: 386 (з номерів МТС та Київстар), 0 800 500 335 (зі стаціонарних телефонів). Під час акції було розповсюджено близько тисячі малинових браслетів, що є символом національної інформаційної кампанії проти насильства між близькими людьми.
За свідченням активістів з кожною такою акцією все більше і більше стає комсомольчан, які вже обізнані з актуальністю проблеми насильства в сім’ї і з великим бажанням підтримують інформаційну кампанію «Залишайся людиною», декларують своє неприйняття насильства та моральну підтримку його жертв.

4-та браслетна акція відбулась в рамках національної інформаційної кампанії проти насильства між близькими людьми, організатором якої є Проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» спільно з Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України. Координатором інформаційної кампанії в м. Комсомольську є ГО "Центр "РОДІС" за підтримки виконкому Комсомольської міської ради. Акцію також підтримали Міжнародний Центр "Ла Страда - Україна" та Інтернет-провайдер ТРК "ГОК".



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує керівнику акції Володимиру Дмитренко та активістам Діані Стрижак, Ані Гордійчук, Аліні Кулик, Надії Єршовій, Ані Мохонько, Павлу Косорукову, Владу Смайловському, Тетяні Бейгул, Петру Біденко, Анастасії Сергеєвій, Альоні Гребенюк, Сергію Попову, Денису Біденко, Єгору Базавлуку, Євгену Мошнінову.

1 коммент.:

Biserka Šimunić, сказав...

з новим роком усіх вас .. Я був одружений протягом 4 років, після цих років все починало ставати потворним і майже щоразу, коли ми сварились і сварилися. є ще гірше на той час, коли він подав на розлучення. Я намагався змусити його передумати і залишитися зі мною. Але він виїхав з дому, і вона продовжувала подавати документи на розлучення. Я молився і пробував усе, але все одно нічого не працювало. Прорив відбувся, коли друг познайомив мене з цим чудовим, блискучим чарівником, який врешті-решт мені допоміг. Я ніколи не любив подібних речей, але просто вирішив неохоче спробувати, бо я був у відчаї і не мав вибору. Він робив особливі молитви і використовував коріння та трави. Він зателефонував мені впродовж 24 годин, і мені було шкода за все емоційну травму, яка коштувала мені, повернувся до будинку і ми продовжуємо це робити
жити щасливо. яке чудове диво доктор. Принц Акунда для мене та моєї родини. Я познайомив його з багатьма парами з проблемами в усьому світі, і вони мали хороші новини. Я впевнений, що хтось там потребує допомоги. WhatsApp: +2349071995123 або надішліть йому електронного листа за цим адресою..dralaba3000 @ gmail.com, тому докладіть додаткових зусиль, щоб зберегти ваш шлюб / стосунки, ви також можете зв’язатися з ним, якщо у вас виникнуть проблеми ..
1) Я хочу свого колишнього.
2) Вам завжди сняться кошмари.
3) Просування у вашому офісі
4) Чи хочеш ти дитину.
5) Ви хочете бути багатим.
6) Ви хочете назавжди залишити свого чоловіка / чоловіка наодинці.
7) Чи хочете ви мати контроль над цим шлюбом?
8) Ви хочете, щоб вас приваблювали люди
9) Нестача дітей.

Дописати коментар