пʼятницю, 29 липня 2011 р.

Майданс-2: "Комсомольськ-Полтава"


30 липня 2011 р. о 18.00 у Комсомольську (Полтавщина) відбудеться танцювальний флешмоб. Місце проведення - Театральна площа біля міського Палацу культури і творчості. Під час флешмобу відбудеться майстер-клас від провідних танцівників Комсомольська.
Керівник флешмобу Максим Цимбал (керівник зразкової школи танцю JAZZ MODERN "RЕМА"). Додаткова інформація за телефонами: 0678787697 (Олександр), 0978466915 (Кирило), 0631595786 (Марія).



11 липня у великій залі виконкому відбулось засідання організаційного комітету щодо участі міста Комсомольська у другому сезоні Всеукраїнського проекту «Майданс». Засідання оргкомітету провели міський голова С.А.Супрун та заступник міського голови Л.М.Биндич, яка є координатором з організації проекту в Комсомольську.
5 липня в нашому місті пройшов перший кастинг по відбору учасників. Тренери-хореографи Світлана та Максим Цимбали вже зареєстрували для участі в проекті 150 комсомольчан. Наприкінці липня відбудуться останні кастинги з тим, щоб набрати ще 100 чоловік. Наше місто виступатиме в парі з командою міста Полтави, яка теж матиме 250 учасників. Таким чином буде сформована команда Полтава – Комсомольськ загальною кількістю 500 учасників.
В масштабному шоу беруть участь команди з 12 міст України, які в танцювальних поєдинках змагатимуться за здійснення головної мрії свого міста, на реалізацію якої переможець отримає 1 млн.грн. Під керівництвом досвідчених та відомих хореографів учасники проекту готують танцювальні постановки, які потім представляють на головній площі України – Майдані Незалежності. Шоу транслюватиме телеканал «Інтер», проїзд та проживання учасників – за рахунок телеканалу «Інтер».
В ході засідання оргкомітету міський голова С.А.Супрун дав доручення керівникам відповідних підрозділів по організації підготовки проекту та націлив усіх на серйозну роботу. Заступник міського голови Л.М.Биндич ознайомила присутніх з планом заходів з підготовки та участі міста Комсомольська у другому сезоні Всеукраїнського проекту «Майданс». На засіданні оргкомітету були обговорені питання фінансування, проведення кастингу, участі в трешах, проведенні генеральної репетиції та інші важливі моменти.

Джерело: Офіційний сайт Комсомольської міської ради http://www.komsomolsk.org.ua/index.php?newsid=694




















2 коммент.:

РОДІС сказав...

9 серпня о 17.00 на Театральній площі біля міського Палацу культури і творчості відбудеться кастинг від телеканалу "Інтер".
Додаткова інформація за телефонами: 0678787697 (Олександр), 0978466915 (Кирило), 0631595786 (Марія).

Biserka Šimunić, сказав...

Мені було боляче і розбито серце, коли сім місяців тому у моєму шлюбі між мною та чоловіком сталася дуже велика проблема. настільки жахливим, що він передав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався усіма можливими способами повернути його назад, після довгих жебрацтв, але безрезультатно, і він підтвердив, що прийняв рішення і ніколи більше не хотів мене бачити. Отож одного вечора, повертаючись із роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснив, тож він сказав мені, що єдиним способом повернути чоловіка є відвідати заклинателя, бо він це теж справді зробив. Тож я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як виконувати його поради. Потім він дав мені електронну адресу заклинателя, який він відвідав. dralaba3000@gmail.com. Наступного ранку я надіслав електронне повідомлення на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив, що поверну свого чоловіка на наступні два дні. Яке дивовижне твердження !! Я ніколи в це не вірив, тому він розмовляв зі мною і розповідав мені все, що мені потрібно було зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тож на наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені останні 7 місяців, зателефонував мені, щоб повідомити, що він повернеться. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня із великою любов’ю та радістю і вибачився за свою помилку та біль, який завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок був міцнішим, ніж раніше, за допомогою великого заклинателя. Отже, я буду радити вам, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з dr alaba на електронну адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123 .......

Дописати коментар