пʼятницю, 20 травня 2011 р.

"На шляху в Європу" - відбулась конференція наших кременчуцьких партнерів


Упродовж травня в більш ніж 40 населених пунктах України проходить низка заходів до Дня Європи 2011. Тож 20 травня 2011 року, в рамках Днів Європи, в Кременчуці відбулась конференція "Кременчук на шляху в Європу". Її провела Кременчуцька громадська організація "Європейський вибір".

Завданнями конференції стали визначення шляхів співпраці громади і влади Полтавської області і м. Кременчука в контексті поліпшення їх іміджу та можливостей в Європі та світі, а також визначення пріоритетних напрямів співпраці ОГС і органів місцевого самоврядування з програмами та проектами технічної допомоги ЄС.



В роботі конференції взяли участь представники органів влади, зокрема заступник міського голови Кременчука Віталій Малецький, а також представники громадських організацій, Проекту ЄС "Права жінок і дітей в Україні - комунікаційний компонент" та Кампанії "Європа для України".

ГО "Європейський вибір" з серпня 2010 року є нашим партнером по заходам Проекту ЄС "Права жінок і дітей в Україні - комунікаційний компонент". Тому Комсомольська громадська організація "Центр "РОДІС" теж отримала запрошення конференцію "Кременчук на шляху в Європу" і взяла участь в її роботі. Під час конференції були накреслені стратегічні плани нашого подальшого партнерства з кременчуцькими колегами.

0 коммент.:

Дописати коментар