середу, 11 травня 2011 р.

У Комсомольску пройшов черговий День безпечного Інтернету



11 травня 2011 року у Комсомольську (Полтавщина) відбувся ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ. Його організаторами стали представники Комсомольської ГО "Центр розвитку дитини і сім'ї "РОДІС" разом з колективом Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст.. №2 за підтримки відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради, а також відомої в Україні програми «Онляндія – безпечна веб-країна», Міжнародного Центру «Ла Страда – Україна» та Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».

В рамках Дня безпечного Інтернету відбулись виставки плакатів учнів старших класів на тему «Небезпека в Інтернеті» та дитячих малюнків, які підготували учні молодших і середніх класів на тему «Безпечний Інтернет», акція «Шість правил розумних користувачів Інтернету». Увечорі відбулись загальні батьківські збори «Безпека дітей в Інтернеті».

В рамках даного проекту програма «Онляндія – безпечна веб-країна» надала призи школярам-учасникам заходів «День безпечного Інтернету»: килимки для комп’ютерних маніпуляторів, поворозки для мобільних телефонів, браслети, блокноти з магнітами, кишенькові календарі, на яких зазначена адреса веб-сайта «Онляндії», а також 6 правил розумних користувачів Інтернету.

Міжнародний Центр «Ла Страда-Україна» також підтримав проект «День безпечного Інтернету» просвітницькими буклетами і листівками, адресованих батькам і педагогам.



І організатори, і партнери Дня безпечного Інтернету в Комсомольську своєю просвітницькою діяльністю намагаються не лише привернути увагу батьків і дітей до ризиків в мережі, а й підкреслити значення школи у навчанні дітей безпечному користуванню Інтернетом. Цю роботу планується надалі продовжувати.

0 коммент.:

Дописати коментар