неділю, 20 березня 2011 р.

Участь у прес-конференції СОКМО, координатора Мережі громадських ініціатив малих міст Північно-Східної України


18 березня 2011 р. в м. Суми відбулась прес-конференція Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО), що є координатором Мережі громадських ініціатив малих міст Північно-Східної України, до якої входить і Комсомольська громадська організація «Центр «РОДІС».

Прес-конференція відбулась із приводу завершення проекту СОКМО з підтримки Мережі 2010 року та старту нового проекту на 2011 рік за фінансової допомоги NED «Підтримка громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України». У прес-конференції взяв участь Володимир Дмитренко, зав.сектором роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС», якого організатори запросили як одного з активних учасників Мережі.

Завдяки участі в минулорічному проекті Сумського Обласного Комітету Молодіжних Організацій «Підтримка громадських ініціатив в малих містах Північно-Східної України» наша громадська організація стала членом Мережі. Члени ГО «Центр «РОДІС» взяли участь у трьох тренінгах і форумі. Завдяки цьому ми змогли поповнити свої знання та навички з написання та реалізації проектів, фандрайзингу, зв'язків зі ЗМІ та владою, а також з менеджменту організації. Крім того, було налагоджено контакти з членами громадських організацій Сумської, Полтавської та Чернігівської областей, з якими ми тепер активно спілкуємося в соціальних Інтернет-мережах та обмінюємося досвідом. Завдяки веб-сайту СОКМО http://www.sumymolod.eu/ , що функціонує за підтримки «The National Endowment for Democracy», ми отримали можливість постійно бути в курсі ініціатив, що реалізують організації-члени Мережі. Те ж саме стосується і друкованого журналу «Спалах», а також брошури «Сприяння розвитку громадських ініціатив у малих містах Північно-Східної України охоплених діяльністю Мережі громадських організацій».


На прес-конференції, що відбулась 18 вересня, голова правління Сумського обласного комітету молодіжних організацій Георгій Сахнюк та керівник проекту Наталка Лучанінова оголосили про старт нового проекту з підтримки Мережі. ГО «Центр «РОДІС» вдячна Сумському обласному комітету молодіжних організацій за співпрацю в рамках Мережі громадських ініціатив малих міст Північно-Східної України і в 2011 році планує її продовжити.

0 коммент.:

Дописати коментар