суботу, 19 березня 2011 р.

Участь у Всеукраїнському навчально-організаційному семінарі «Діяльність національної тренерської мережі Центру «Ла Страда-Україна» у 2011 році»


17 березня в Києві відбулась щорічна зустріч тренерів-координаторів національної тренерської мережі (НТМ), створеної Центром «Ла Страда-Україна» у 2000 році, що нині діє в 12-ти областях України. В Полтавській області НТМ представлена членами нашої Комсомольської громадської організації - «Центр «РОДІС».

Цього разу зустріч пройшла у формі навчально-організаційного семінару «Діяльність національної тренерської мережі Центру «Ла Страда-Україна» у 2011 році» пройшов17 березня у приміщенні Київського міського центру роботи з жінками.

Традиційною метою семінару стало утримання руки на пульсі діяльності у напрямі протидії торгівлі людьми та підвищення кваліфікації тренерів НТМ Центру «Ла Страда-Україна». Цього разу відбулось ознайомлення з новітніми тенденціями, які презентували на семінарі експерти, серед яких і президент «Ла Страда-Україна» Катерина Левченко. Було розглянуто загальну ситуацію у сфері протидії торгівлі людьми та насильству в Україні у 2011 році, проаналізовано ситуацію з торгівлею людьми в Україні за матеріалами справ постраждалих та ін..

Під час зустрічі було підбито підсумки роботи НТМ у 2010 році, виявлено нові тенденції в проблемі та в її подаланні. Відбувся обмін досвідом використання інноваційних технологій у профілактичній роботі, було обговорено шляхи вдосконалення управління місцевими тренерськими мережами.

Зокрема, наша громадська організація «Центр «РОДІС» поділилася досвідом використання вірусного маркетингу в соціальних Інтернет-мережах з метою підвищення ефективності профілактичної та просвітницької роботи в питаннях протидії насильству, попередження торгівлі людьми тощо.

Протягом семінару було сформовано план роботи національної тренерської мережі Центру «Ла Страда-Україна» на 2011 рік, а також покладено початок налагодженню співпрацю з молодіжним крилом НТМ.



1 коммент.:

РОДІС сказав...

Тренери національної тренерської мережі (НТМ), яка діє на базі Центрі «Ла Страда-Україна» 17 березня 2011 з’їхалися до Києва на традиційний щорічний захід – Всеукраїнський навчально-організаційний семінар «Діяльність національної тренерської мережі Центру «Ла Страда-Україна» у 2011 році» аби підбити підсумки діяльності у 2010 року та спільно визначити напрями й акценти роботи у році поточному.
Далі тут http://www.la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_34.html

Дописати коментар