понеділок, 28 лютого 2011 р.

Спільна акція проти насильства в сім'ї


26 лютого 2011 в Комсомольську відбулась спільна акція двох міських громадських об'єднань: Комсомольської громадської організації “Центр” РОДІС“ та Комсомольської благодійної організації ”Благодійний фонд “Подаруй надію”.
Спільна акція пройшла в рамках двох міських проектів “Я проти домашнього насильства” і “Допоможемо Максиму Сидоркіну”, за підтримки Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційній компонент» (м.Київ), Міжнародного Центру “Ла Страда - Україна” (м. Київ) та Інтернет-провайдера ТРК “ГОК” (м. Комсомольськ).
Завдяки допомозі 28-ми волонтерів з числа учнівської та працюючої молоді під час акції протягом однієї години було поширено понад 500 спеціальних карток з інформацією про те, де жертва домашнього насильства може отримати допомогу і основні поради, як вести себе у кризовій ситуації, а також було зібрано 1517 грн. для 10-місячного комсомольчанина Максима Сидоркіна, який влітку 2010 р. постраждав від насильства у власній сім'ї і став інвалідом



Акція відбулася на території Центрального ринку, її партнерами виступили Комсомольська громадська організація “Громадське формування з охорони громадського порядку ”Міська міліція" та ПП Сорока.




Дякуємо всім, хто не побоявся морозного вітру і взяв участь у спільної акції :

Володимир Дмитренко (ГО "Центр" Родіс "), Марія Садовська, Олег Ржавін , Денис Буртовий , Валерія Зубова , Олена Олійник , Карина Сухіна , Євген Мошнін , Марія Єршова,
Надія Єршова , Аня Мохонько , Артур Ярошенко, Микола Тищенко , Гліб Черевков,
Діана Юрченко , Іван Масалітін , Дмитро Омельченко (фото) , Валентин Василенко (відео),

Валентина Артьомкіна (БФ "Подаруй надію"), Сергій Голік, Даша Єремєєва, Дмитро Снурніков, Андрій Сторчевий, Олексій Дроздов (фото).

0 коммент.:

Дописати коментар