понеділок, 28 лютого 2011 р.

Конкурс дитячого малюнку “Безпечний Інтернет”


У листопаді 2010 р. в Комсомольську завершився конкурс дитячого малюнку «Безпечний Інтернет». Його організаторами стали інформаційно-рекламний щотижневик «Телеэкспресс» і ГО «Центр «РОДІС» за підтримки Інтернет-провайдера ТРК «ГОК» та відомої в Україні програми «Онляндія – безпечна веб-країна».

з 1 жовтня по 12 листопада 2010 р. редакція ІРЩ «Телеэкспресс» спільно з Комсомольською громадською організацією «Центр розвитку дитини і сім'ї «РОДІС» провели у Комсомольську конкурс дитячого малюнка на тему «Безпечний Інтернет». За умовами конкурсу його учасниками сталі всі бажаючі комсомольчани віком від 7 до 18 років. Формат малюнків і техніку їх виконання автори обирали самі. У конкурсі пропонувалося зобразити теми, що містяться на сайті програми «Онляндія – безпечна веб-країна» http://www.onlandia.org.ua/rus/default.aspx згідно своєї вікової категорії: для учасників від 7 до 10 років, від 11 до 14 років і від 15 до 18.

19 листопада 2010 р. редакція ІРЩ «Телеэкспресс» і члени ГО «Центр «РОДІС» провели підведення підсумків конкурсу «Безпечний Інтернет», що відбувся в місті Комсомольську. Всі подані малюнки виявились цікавими й такими, що відображають тему конкурсу. У кожній віковій категорії було визначено по одному переможцю:
- у категорії до 10 років - Даша Тимощук, 7 років, учениця СШ №6;
- у категорії від 11 до 14 років – Богдан Гармаш, 11 років, учень СШ №2;
- у категорії від 15 до 18 років – Ганна Рокитянська, 16 років, учениця СШ №1.
Цінні призи ІРЩ «Телеэкспресс» переможцям вручила його головний редактор Наталія Рябовол.





Крім того, і переможці, і всі інші учасники конкурсу дитячого малюнка «Безпечний Інтернет» у Комсомольську отримали подарунки від програми «Онляндія – безпечна веб-країна». Їх юним комсомольчанам із Києва передав Артур Кочарян, координатор даної програми.

Призи від програми «Онляндія - безпечна веб-країна» всім учасникам конкурсу вручили представники ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко і Наталія Ткаченко. ГО “Центр ”РОДІС“ дякує всім учасникам конкурсу дитячого малюнка «Безпечний Інтернет» у Комсомольську, а також редакції ІРЩ «Телеэкспресс» (ТРК ”ГОК") і програмі «Онляндія – безпечна веб-країна».


0 коммент.:

Дописати коментар