понеділок, 28 лютого 2011 р.

З Днем народження, Україно!


24 серпня 2010 р. у м. Комсомольську відбулась акція «З Днем народження, Україно!»

Ця акція стала складовою частиною загальної акції «З Днем народження, Україно!», що пройшла одночасно у двох областях (Полтавській і Черкаській) в рамках спільного проекту Мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!».
Координатор мережевої акції - Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій (керівник Світлана Пищита).

Організатором акції «З Днем народження, Україно!» у м.Комсомольську виступила Комсомольська ГО «Центр «РОДІС» за благодійної підтримки Інтернет-провайдера ТОВ «ТРК «ГОК».

24 серпня наші волонтери провели вуличні опитування комсомольчан, з’ясовуючи їхні думки стосовно незалежності України.

Цікавий факт - на запитання «Що вважаєте найважливішим для становлення дійсно вільної і незалежної держави?» найбільша кількість городян (37%) відповіли: «Безпосередня свобода країни на міжнародній арені». А ось економічну свободу власних родин пов’язують із процесами становлення незалежності України найменше число опитуваних (8%).

Волонтери не лише опитували комсомольчан, а й вітали їх із Днем Незалежності України, в’язали їм на руки акційні синьо-жовті стрічки, дарували синьо-жовті прапорці та наліпки «Я люблю Україну».

дякує керівнику акції “З Днем народження, Україно!” в м.Комсомольську Володимиру Дмитренко (зав.сектором роботи з молоддю) та волонтерам Дар’ї Чирві, Анастасії Логіновій, Марії Садовській, Діані Юрченко та Ларисі Чистяковій за активну участь в акції. Окрема подяка координатору мережевої акції Світлані Пищитій (КМКМО) за допомогу в організації акції “З Днем народження, Україно!” в м.Комсомольську.

0 коммент.:

Дописати коментар