неділя, 19 грудня 2021 р.

Робіть добро для своєї сім’ї не лише 19 грудня, а постійно

19 грудня, в день святого Миколая, у Горішніх Плавнях відбулась інформаційна акція «Святий Миколай поруч».

Волонтери розповідали містянам про цей всеукраїнський проєкт, що діє в рамках Української освітньої платформи (освітня програма «Соціальні інновації громад»).

«Святий Миколай поруч» – платформа, створена для розвитку, спілкування та підтримки підлітків та їхніх батьків. 

Наприклад, у Telegram підлітки, а також їхні батьки можуть анонімно поспілкуватися й отримати духовну і психологічну анонімну допомогу. Для цього у чат-боті потрібно лише натиснути кнопку «Давай поспілкуємось».

Крім цього, проєктом передбачається проведення різних цікавих майстер-класів, тренінгів, бесід, конкурсів, а також сімейні відпочинки та сімейні табори.

Проєкт «Святий Миколай поруч» спрямований:

  • на підлітків, щоб вони могли звернутися за духовною та психологічною допомогою;
  • на батьків, щоб вони могли звернутися за підтримкою і навчитися чути своїх дітей;
  • на об'єднання сім’ї.

Дякуємо за активну участь у проведенні акції «Святий Миколай поруч» волонтерам Богдані Великій, В’ячеславу Опарі та Максиму Нестеренку!

2 коммент.:

deniz сказав...

https://saglamproxy.com
metin2 proxy
proxy satın al
knight online proxy
mobil proxy satın al
VYV

isabel kedem сказав...

Привіт усім, мене звати Ізабелла Ітан, я одружена 20 років зі своїм чоловіком Ітаном, у нас двоє синів, на 16 років старший і на 11 років молодший. Чоловік мене дуже любив, але дійшло до того, що він закрутив роман з жінкою, яка є його колегою. Я ніколи цього не уявляв, але якимось чином його ставлення до мене та дітей змінилося, його пізній прихід з роботи змусив мене задуматися про це, навіть у нашу 20-ту річницю весілля в червні я тримаюся подалі від сексу, як ми обіцяли робити на весіллі на річниці, за 15 днів до річниці весілля, він зізнався у сексі зі своєю колегою. Він привів її до мого ліжка, коли я був без роботи, це означає, що мої почуття були абсолютно марними, мій психічний стан сповнений агонії, я не думаю, що зможу забути та відновити біль, ця жінка повністю контролювала його і Я ніколи не хотів цього робити з Насильством, вона хоче завоювати мене, коли розлучається, вона сказала, що ревнує до наших стосунків і зруйнує мене, отримавши мого чоловіка. Мені довелося поговорити про це з другом, який попросив мене знайти хорошого майстра заклинань. По-перше, я ніколи не вірив у цей засіб від орфографії, але мушу його спробувати, поки не зустріну в Інтернеті доктора АПАТУ про те, як він допоміг багато людей повернулися до мого колишнього і допомогли мені налагодити стосунки та зробити людей щасливими у моїх стосунках та деякі інші історії про духовну хворобу та інше, я пояснив йому свою ситуацію, і він допоміг мені виконати деякі молитви, деякі трави та коріння та маленька жертва, яку я зробив, і протягом трьох днів він повернувся, щоб вибачитися, і це було просто дивом для мене. Чи потрібна вам допомога у ваших стосунках, наприклад повернення чоловіка, жінки, хлопця, дівчини, виграш у лотерею , фітотерапія від хвороб, ВІЛ, СПД, астма, артрит, міома, інсульт або будь-яка хвороба, духовна проблема, рекламна робота, Глядачі, які читають мій допис і потребують будь-якої допомоги щодо будь-яких життєвих проблем, повинні звернутися до DR APATA, і ви будете радий, що ти зробив. Надішліть електронну пошту drapata4@gmail.com Ви також можете зв’язатися з ним через Whatsapp / Viber за цим номером (+447307347648) зв’яжіться з цією чудовою людиною сьогодні та вирішіть свої проблеми на 100%..

Дописати коментар