понеділок, 8 листопада 2021 р.

Софія Макаренко - номінантка Волонтерської премії ГІ "Євромайдан SOS"

Щороку 30 листопада ініціатива Євромайдан SOS відзначає Волонтерською премією "звичайних людей, які роблять надзвичайні речі".

Нагороджують щоразу понад 100 волонтерів з усієї України та з-за кордону. 

Цьогоріч до списку номінантів Волонтерської премії потрапила Софія Макаренко. 

Вона, окрім численних волонтерських активностей, близько 10 років займається громадською діяльністю в ГО "Центр "РОДІС" (м. Горішні Плавні).

Ось як представила Софію ініціатива Євромайдан SOS 👇

🔴 Софія Макаренко з дитинства волонтерить у своєму рідному місті та допомагає організовувати свята, проводить тренінги, роздає листівки. У 2018 Софія стала Агенткою Волонтерства, завдяки чому проводила різноманітні активності в Черкасах і розвивала там волонтерську спільноту. Згодом Софія стала тренером Школи Волонтерства, і сама організовувала Школу Волонтерства в Черкасах і Горішніх Плавнях. Щоб сприяти поширенню волонтерства в місті, Софія менторила учасників Агентів Волонтерства з 2020 по 2021 та допомагала їм організовувати проєкти, що сприяють вирішенню або покращенню певних соціальних проблем.
💬 “Я пишаюся тим, що після Шкіл Волонтерства, які тренерила і які організовувала є люди, що закохалися в волонтерство й волонтерять і досі. Для мене це вагомий показник моєї роботи, адже чим більше стає волонтерів тим швидше стане краще жити", - ділиться Софія.

ДОВІДКОВО:
Волонтерська премія була заснована в 2014 році, щоб підтримати звичайних
людей, які роблять надзвичайні речі. Вона ставить за мету відзначити роботу волонтерів, які працюють у різних сферах.
Премія є негрошовою, і покликана підтримати волонтерський рух в Україні, показати суспільству його важливість та різноманітність, а також заохотити інших людей до суспільно-корисної праці. Саме тому ми відзначаємо усіх без винятку волонтерів, яких було номіновано на Премію, а журі додатково обирає кількох лауреатів.
Джерело: Євромайдан SOS.

1 коммент.:

Анонім сказав...

Я делюсь этим свидетельством с партнерами, страдающими в своих отношениях, потому что есть долговременное решение. Мой муж бросил меня и наших двоих детей к другой женщине на 3 года. Я старалась быть сильной только ради своих детей, но не могла совладать с болью, терзающей мое сердце. Я был ранен и сбит с толку. Мне нужна была помощь, поэтому я провел исследование в Интернете и наткнулся на сайт, где я увидел, что доктор Эдиомо, заклинатель, может помочь вернуть любовников. Я связался с ней, и она сделала для меня специальную молитву и заклинания. К моему удивлению, через 2 дня мой муж вернулся домой. Так мы снова воссоединились, и в семье было много любви, радости и мира. Вы также можете связаться с доктором Эдиомо, могущественным заклинателем для решения
1) Вернуть парня
2) воссоединиться с мужем или женой
3) Если у вас ночные кошмары
4) Лекарство от ВИЧ и рака
5) Мощное волшебное кольцо
6) Заклинание на удачу
7) Разрушение одержимости
8) Проблемы с родами и беременностью. Свяжитесь с ЭЛЕКТРОННОЙ ПОЧТОЙ: drediomo77@gmail.com /whatsapp :+2349132180420 /+2348106541485

Дописати коментар