неділю, 15 серпня 2021 р.

Горішньоплавнівців запрошують на кінопоказ фільму "Борщ. Секретний інгредієнт"

24 серпня, в День Незалежності України, о 10.00 у кінотеатрі «Прем’єра» м. Горішні Плавні відбудеться святковий безкоштовний кінопоказ повнометражного документального фільму «Борщ. Секретний інгредієнт».

Запрошуємо горішньоплавнівців і гостей міста разом із сім’ями та друзями, вхід – вільний.

Кінопоказ відбудеться за благодійної підтримки кінокомпанії FILM.UA (м. Київ), кінотеатру «Прем’єра» та ФОП Рудий «Ваші вікна».

Це історія про нашу країну і традиції, а також про борщ, який єднає. З перегляду такого кіно розпочати святкування 30-ї річниці Незалежності України варто.

У фільмі «Борщ. Секретний інгредієнт» йдеться про подорож Україною шеф-кухаря і відомого кулінарного експерта Євгена Клопотенка в пошуках цікавих рецептів українського борщу і найнесподіваніших інгредієнтів.

Кіноглядачі дізнаються, яким насправді може бути український борщ – на свинині чи яловичині, на карасях, із птиці, з салом, яблуками, сушеними грушками, грибами, квашеною капустою, галушками, ковбасками, чорносливом, баклажанами, кабачками, селерою, на річковій воді й навіть із вином та медом. І то ще не все!

Під час подорожі кулінарний експерт приходить до висновку, що головне – не складові рецептів, а люди, які бережуть традиції та роблять Україну неймовірною.​ Зрештою, у фільмі Євген Клопотенко приготує справжній український борщ єдності.

Офіційний трейлер стрічки «Борщ. Секретний інгредієнт» за цим посиланням

  • Режисер фільму: Дмитро Кочнєв
  • Креативний продюсер: Наталка Якимович
  • Оператор-постановник: Євген Сахно
  • Редактор: Юлія Козиряцька
  • Ведучий: Євген Клопотенко

*** Будь ласка, не забудьте про захисні маски.

0 коммент.:

Дописати коментар