четвер, 24 червня 2021 р.

Зустріч з учасниками навчального візиту в рамках програми «Успішні локальні громади»

24 червня зустрічали учасників навчального візиту з Черкаської області.

Він відбувся в рамках програми «Успішні локальні громади», яка реалізується за підтримки Національного фонду в підтримку демократії, фонду «Освіта для демократії», громадських організацій «Точка доступу» та «Наше Поділля».

Супроводжувала гостей з Черкащини у Горішніх Плавнях координаторка навчального візиту цієї програми Тетяна Гусар. Вона представляє організатора візиту учасників програми у Кременчуці –  громадське об’єднання «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб».

Гості цікавилися досвідом діяльності громадської організації «Центр «РОДІС», зокрема з питань співпраці з владою,роботи з молоддю, організації патріотичних заходів, волонтерства, організації діяльності в режимі «без офісу» та ін.

Перша частина зустрічі пройшла у приміщенні «Автошколи на Подолі» – дякуємо Ангелєні Грінштейн за підтримку та гостинність. Потім спілкувалися на території етно-садиби «Лісові Озера» (мікрорайон Золотнище) – завдячуємо Анні Замковій за чудовий настрій, а ще за дуже смачний, пахучий і ситний обід.

0 коммент.:

Дописати коментар