четвер, 17 червня 2021 р.

За слідами випускного іспиту БКУМ у Горішніх Плавнях

Завершився 2020/2021 навчальний рік Безкоштовних курсів української мов у місті Горішні Плавні. 30 травня відбувся випускний іспит, що складався з трьох частин.

Спочатку слухачі курсів написали диктант, потім обирали екзаменаційні білети і відповідали усно.

Після цього презентували творче домашнє завдання (індивідуальне з урахуванням професій, захоплень тощо). Йдеться про авторську терапевтичну казку, також про твір, слова в якому починаються з певної букви. А ще – про психологічні характеристики на учасників іспиту від дипломованого психолога.

На завершення – вітальна листівка учасникам БКУМ. Всі творчі роботи вразили присутніх креативністю, глибиною і майстерним мовним володінням.

Випускники цьогорічних курсів отримали сертифікати. Подяку було вручено і викладачці Наталії Ткаченко – за професіоналізм і майстерність, а також подвижницьку роботу в умовах пандемії COVID-19.
Щирі слова вдячності за організаційну підтримку прозвучали і на адресу Ангеліни Грінштейн («Автошкола на Подолі»).

Остання зустріч завершилася неформальним спілкуванням, чаюванням та грою з елементами тренінгу – під час її проведення ділилися тим, що найбільш цікавого, цінного, незвичайного було під час навчання в рамках БКУМ. Також говорили про плюси і мінуси навчального формату он-лайн. І, звісно ж, ішлося про плани й рекомендації щодо подальшого вивчення української.

Фото в альбомі за цим посиланням.

0 коммент.:

Дописати коментар