суботу, 29 травня 2021 р.

Громадській організації "Центр РОДІС" виповнилося 15 років

Сьогодні 15-й день народження громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС». Саме 29 травня 2006 року ми отримали свідоцтво про її державну реєстрацію.

Спільними зусиллями волонтерів, партнерів і добрих друзів упродовж цих 15 років зробили багато корисних справ і реалізували чимало ініціатив – у різних напрямках громадської діяльності.

Цьогоріч плануємо розпочати рухатися у відносно новому для нас напрямку. Йдеться про місцевий сімейний туризм для всіх охочих – не лише рідним містом, а й найближчими районами. Адже любов до рідного краю починається з його пізнання 👉 Бо люблять лише те, що знають.

Тому упродовж попереднього року ми розробляли маршрути і варіанти цих поїздок. Незабаром запускатимемо цю ініціативу.

А поки що стартували самі 👉 Вирішили відзначити день народження своєї громадської організації в чудовому місці – на горі Пивиха біля Кременчуцького «моря». Свято вдалося – було цікаво і невитратно.

Дякуємо всім активістам за небайдужість, умілі руки і добрі серця. За те, що витрачаєте свій час на користь інших людей. Спасибі всім, хто поруч і всім, хто наразі далеко, але не забуває. Попереду новий рік життя громадської організації, тож хай усім вистачить здоров’я, гарного настрою і натхнення на добрі справи!

0 коммент.:

Дописати коментар