неділю, 12 січня 2020 р.

У Горішніх Плавнях співали «Нова радість стала» одночасно зі всією Україною

12 січня 2020 року Горішні Плавні долучилися до всеукраїнської акції одночасного виконання колядки «Нова радість стала».
Всі охочі приєднатися до спільної колядки прийшли о 12:00 на Театральну площу до міської ялинки. Люди принесли з собою різдвяні зірки, новорічну атрибутику і веселий настрій

Сьогодні співали колядок значно більше горішньоплавнян, аніж у минулому році.
Подякуємо організатору культурної акції у нашому місті Лілія Дмитренко, диригенту Алла Федо, всім, хто співав, всім, хто допомагав, всім, хто був з нами поруч і подумки.


Історична довідка:
Це щорічна акція і минулого року до неї долучилися понад 50 міст України, а також інші країни (Польща, Німеччина, Австрія, Великобританія, Нідерланди та Чехія). Організатор акції «Нова радість стала» – харківський «Вертеп-Фест».
Вперше ця різдвяна колядка одночасно лунала над Україною у січні 2017 року. Тоді її співали одночасно лише в 3-х містах – Харкові, Львові та Краматорську. Цього року акція «Нова радість стала» відбудеться вчетверте, але вже очікується, що колядка, яка стала своєрідною молитвою за щастя в Україні, об’єднає українців у ще більшій кількості міст і країн, ніж 2019 року.
Андрій Куценко, група "Мої Горішні Плавні" у фейсбук.

Фото і відео перебігу всеукраїнської акції "Нова радість стала" у місті Горішні Плавні за цим посиланням.



0 коммент.:

Дописати коментар