суботу, 5 жовтня 2019 р.

Із Всесвітнім Днем учителя та Днем працівників освіти!

Напередодні професійного свята освітян не втомлюємося нагадувати людям про те, що в першу неділю жовтня щорічно в Україні відзначається День працівників освіти (у 2019 р. це 6 жовтня). І саме тому цими днями зі святом слід вітати не лише вчителів, а й УСІХ, хто працює в закладах і установах освіти – у школах, дитячих садках, позашкільних закладах, вишах, професійних училищах, відділах освіти, методичних кабінетах, інститутах післядипломної освіти тощо.
І це не лише вчителі і викладачі. От цікаво, чи вчора вітали учні шкільних сторожів і завгоспів? А працівників їдальні й вахтерів? Чи вітали батьки дошкільнят зі святом нянь, бухгалтерів чи працівників пральні в дитячих садках? А чи вітали студенти університетських бібліотекарів, лаборантів чи вихователів гуртожитків? Отож бо… Але ж ці та інші працівники освітянських установ теж трудяться заради навчання, виховання і всебічного розвитку дітей і дорослих здобувачів освіти.
Звісно, що в найголовнішими в освіті є педагоги та вихованці / учні / студенти. Тому 5 жовтня, сьогодні, відзначають Всесвітній день учителів. Тож вітайте, вітайте сьогодні вчителів – і шкільних, і тих, хто може й не працюють вчителями, але є такими по життю. Але ж не забувайте привітати завтра й інших працівників освіти.




0 коммент.:

Дописати коментар