неділю, 14 квітня 2019 р.

Зустріч випускників БКУМ


13 квітня відбулась незвичайна зустріч в рамках Безкоштовних курсів української мови в Горішніх Плавнях. Зустрілися слухачі курсів 2018-2019 навч. року та випускники курсів 2017-2018 навч. року.
Розпочали з виставки-презентації робіт нинішніх слухачів, оскільки практично всі вони виявилися людьми творчими і креативними. Експонатами виставки стали сорочки-вишиванки, картини, прикраси, рушники, малюнки, поробки орігамі, різьба по дереву, витинанки, світлини тощо. Творчість слухачів була представлена не лише в матеріальному вимірі - звучали казки для дітей і дорослих, а також авторські вірші і пісні.
Другу частину зустрічі присвятили випускникам 2017-2018 навч. року. Вони розповіли про власне вдосконалення української, про ті технології вивчення мови, які особливо допомогли кожному з них. Дали поради нинішнім слухачам, поділилися власним досвідом. Також розповіли, як послуговуються державною в повсякденні.
Одна із випускниць, яка займається волонтерством, презентувала міським курсам української ексклюзивний диск «Музика гідності».
На завершення зустрічі вирішили в майбутньому організувати спільний захід.
Дякуємо за підтримку міській центральній бібліотеці міста Горішні Плавні.

0 коммент.:

Дописати коментар