понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Як у неділю в Горішніх Плавнях святкували День захисника України

14 жовтня у Горішніх Плавнях відбулась вулична акція, присвячена Дню захисника України. Молодь, діти і дорослі влаштували «живу» виставку плакатів «Воїни. Історія українського війська».

Дізналися самі і поділилися з іншими історичними фактами про українську армію від часів Київської Русі до сьогодення. Цей комплект плакатів минулого року подарував Горішньоплавнівський об’єднаний міський військовий комісаріат.

Після акції для вивчення навчальної дисципліни «Захист Вітчизни» їх передали Вищому професійному гірничо-будівельному училищу. Його учні теж брали участь у святковому заході з нагоди Дня захисника України.

Акція продовжилась виступом хлопців із місцевого осередка Всеукраїнської молодіжної військово-патріотичної асоціації «Калина». Вони демонстрували елементи тактичної медицини (надання допомоги на догоспітальному етапі) та прийоми рукопашного бою.

Лунала крута музика, був гарячий чай і смаколики, а ще багато спілкування, молодіжні танці й ігри. На завершення учасники акції записали святкові відеозвернення до земляків, які наразі служать в українському війську.


Всі фото в альбомі https://www.facebook.com/liliydmitrenko/media_set?set=a.2374304885931674&type=3

Дякуємо всім-всім, хто в День захисника України долучився до його відзначення, а також допоміг і підтримав.



0 коммент.:

Дописати коментар