вівторок, 15 травня 2018 р.

Ірина та Олександр Широбокови переконані у важливості допомоги дітям у пошуку та розвитку їхніх здібностей і талантів

Сьогодні, у Міжнародний день сім’ї, в місті Горішні Плавні відбулась щорічна урочиста церемонія відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім’я року – 2018».
На цьому заході громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї РОДІС» представляла родину Широбокових


Батько Олександр (підприємець), мати Ірина (програміст на ПГЗК) і троє синів – 10-річний Глеб, 14-річний Микита та 25-річний Артем, який працює комп’ютерником і вже має свою сім’ю. У листопаді Артем із дружиною Олександрою подарували подружжю Широбокових онука Тимофія. Тож в Артема наразі головне захоплення – батьківство. Микита і Глеб добре навчаються в школі й мають успіхи у спорті. 

Зокрема, Микита має перші місця з шахів у першості ДЮСШ №1, у міському чемпіонаті з шахів серед підприємств у складі команди «Освіта-Спорт», а також у чемпіонаті Полтавської області з шахів у категоріях до 16 років та до 18 років. 

Молодший із синів, Глеб, також займається шахами, а ще плаванням і малюванням - відвідує заняття в ДЮСШ №1 та дитячій художній школі.

Батьки відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків, приділяють дітям багато часу, турбуються про їхній розвиток. 


Родина Широбокових прагне жити цікаво, любить подорожувати. Під час мандрівок батьки знайомлять дітей із місцевими культурними пам’ятками, відвідують музеї. 

Останнім часом батько і мати намагаються поєднати свої відпустки з шаховими турнірами, у яких беруть участь середній і молодший сини. Олександр та Ірина Широбокови, переконані, що всі діти талановиті. 

Одним із найголовніших своїх завдань вважають допомогу дітям у пошуку і розвитку їхніх здібностей та талантів.

0 коммент.:

Дописати коментар