вівторок, 19 грудня 2017 р.

Завдяки спільним діям небайдужих безхатченко провів останні дні свого життя по-людськи


Сьогодні день Святого Миколая – благодійника і заступника всіх бідних, що опинилися у скруті.

В такий світлий день хочемо публічно сказати «Спасибі» - усім тим, хто цьогоріч у місті Горішні Плавні, починаючи з 18 серпня, долучився до надання допомоги місцевому 44-річному безхатченку Андрію.

Чоловік тоді знаходився у дуже важкому фізичному і моральному стані. Не важливо зараз, чому він тоді опинився у такій ситуації. Важливо те, що це була людина, яка потребувала людської допомоги.

Насамперед спасибі Світлані Бердник, а також її знайомим, які живуть за адресою просп. Героїв Дніпра 17/10 (біля цього будинку «мешкав» безхатченко). Саме вони забили тривогу і першими почали шукати тих, хто може допомогти чоловіку, в якого у ранах на ногах вже позаводилися черви.

Спасибі міському голові Дмитру Бикову та заступнику начальника управління охорони здоров’я Віктору Дуднику за те, що активно і щиро переймалися вирішенням питань про надання допомоги цьому чоловіку-безхатченку.

Спасибі рятувальникам ДРПЧ-17 ГУ ДСНС України в Полтавській області, які допомагали розшукати Андрія на технічному поверсі будинку, куди він заповз тоді (бо вже ходити нормально не міг).

Спасибі медичним бригадам м. Горішні Плавні ЕМД та МК станції ЕМД та МК №2 м. Кременчук КУ «Полтавський обласний центр ЕМД та МК», які 18 і 20 серпня переймалися долею Андрія.

Спасибі працівникам приймального відділення міської лікарні, які оглядали безхатченка і направили його до інфекційного відділення міської лікарні.

Тричі спасибі всім працівникам інфекційного відділення міської лікарні й особисто його завідуючій Аллі Олексіївні Замш. За те, що організували обстеження, консультації спеціалістів та лікування безхатченка Андрія (він виявився дуже хворим, дуже). Спасибі за те, що потім упродовж довгих місяців його лікували, годували і доглядали. Повірте, це було дуже-дуже непросто.

Спасибі тим зовсім небагатьом (та все ж вони були), хто приходив провідувати чоловіка. Також спасибі управлінню соціального захисту населення міської ради, а також усім іншим, хто долучився до благої справи.

Наразі безхатченка Андрія немає серед нас, приблизно три тижні тому він спочив. Та завдяки спільним діям небайдужих цей чоловік дожив останній, відміряний йому, час по-людськи.

0 коммент.:

Дописати коментар