вівторок, 28 листопада 2017 р.

У Горішніх Плавнях студенткам розповіли як розпізнати майбутнього сімейного насильника


28 листопада у Політехнічному коледжі КрНУ ім. М.Остроградського відбувся освітній захід «Чи є ризик насильства у ваших стосунках» в рамках  інформаційної кампанії «16 днів проти насильства».

В розмові зі студентками йшлося про основні маркери, за допомогою яких можна розпізнати у коханій людині майбутнього сімейного насильника.

Після бесіди та медіапрезентації дівчата отримали спеціальні інформаційні картки з порадами, як діяти у випадку проявів домашнього насильства.



Під час заходу студенток було поінформовано про роботу Національної «гарячої» телефонної лінії з попередження домашнього насильства: 0 88 500 335 (безкоштовно зі стаціонарних), 116-123 (безкоштовно з мобільних).

Лінія анонімна, конфіденційна, працює цілодобово. Професійні психологи, юристи та соціальні працівники завжди готові надати свої консультації.



Акція пройшла у рамках діяльності Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда – Україна» в Полтавській області за підтримки адміністрації Політехнічного коледжу КрНУ ім. М.Остроградського та ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».






 




0 коммент.:

Дописати коментар