середу, 18 жовтня 2017 р.

В Європейський день боротьби з торгівлею людьми у ЗОШ №1 міста Горішні Плавні відбулися просвітницькі заходи


18 жовтня, з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 міста Горішні Плавні (Полтавська область) відбулися інформаційно-просвітницькі заходи.

Зокрема, для учнів 8-го класу проведено інформаційну акцію «Торгівля людьми ближче, ніж може здаватися».

З учнями 11-го класу, які невдовзі стануть випускниками, проведено інформаційні акції «Торгівля людьми – не вигадка» та «Якщо ви збираєтесь за кордон».

Під час інформаційно-просвітницьких заходів з учнями обговорили проблему торгівлі людьми та ознайомили їх із правилами особистої безпеки. Діти отримали інформацію про Національну «гарячу» лінію з питань протидії торгівлі людьми. Зателефонувавши на цілодобові номери 0-800-500-335 (зі стаціонарних) або 386 (з мобільних), можна отримати консультацію безкоштовно, анонімно і конфіденційно.

Крім цього, відбулася зустріч із представниками шкільної соціально-психологічної служби. Заплановано проведення для учителів і батьків інформаційно-просвітницьких заходів щодо профілактики потрапляння у ситуації торгівлі людьми.

Методичний і роздатковий матеріал надано громадською організацією «Ла Страда – Україна» (м. Київ). Заходи провели тренер НТМ «Ла Страда – Україна» і директор ГО «Центр «РОДІС» Лілія Дмитренко та член регіональної мережі НТМ і керівник організаційного сектору ГО «Центр «РОДІС» Катерина Цехла.

Дякуємо заступнику директора з виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Наталії Манько за активну участь і організаційну допомогу.

Інформаційно-просвітницькі заходи з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми відбулися за підтримки відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради.

Фотозвіт

0 коммент.:

Дописати коментар