пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

У Горішніх Плавнях стартував другий сезон «Безкоштовних курсів української мови»


1 вересня у Горішніх Плавнях розпочалися заняття «Безкоштовних курсів української мови» нового навчального сезону.

Цього дня у читальній залі міської центральної бібліотеки зібралися двадцять містян різного віку, статі та роду занять, яких об’єднало бажання вивчати чи вдосконалювати власну українську мову. На першому занятті познайомилися та обговорили організаційні питання. Спільно вирішили, що у вересні збиратимуться на заняття щосуботи з 14.00 до 16.00.

Викладач курсів Наталія Ткаченко окреслила основні напрямки навчального процесу. Вона  розповіла, що з 1 вересня 2017 року волонтерський проект «Безкоштовні курси української мови» в Горішніх Плавнях реалізується в рамках всеукраїнського однойменного проекту за підтримки міської центральної бібліотеки. Після закінчення курсів слухачі отримають сертифікати ГО «Український світ».

До слухачів звернулася Олена Дудко директор централізованої бібліотечної системи Горішньоплавнівської міської ради. Привітавши слухачів курсів з початком навчання, вона звернула їхню увагу на літературу для вивчення української мови, яка є в міській бібліотеці і може стати в нагоді під час самоосвіти.

«Безкоштовні курси української мови» в Горішніх Плавнях мають свою сторінку у Facebook, де публікуються новини та корисні матеріали:  https://www.facebook.com/groups/1234423823341283/ 

Веде курси член дирекції ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» Наталія Ткаченко, яка має вищу педагогічну освіту за фахом «Українська мова і література», (на волонтерських засадах).

Наступне заняття відбудеться в суботу, 9 вересня, о 14.00 в лекційній залі міської центральної бібліотеки м. Горішні Плавні.

Охочих долучитися до вивчення та вдосконалення власної української чекають на «Безкоштовних курсах української мови». Анкету можна заповнити за посиланням: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkyN3zXYWvkS7JKtj1pZoN5lcl_K4gp7bv2-C215oIy-Qmhg/viewform 

Конт.тел. 0983067690 (Лілія Дмитренко, координатор волонтерського проекту «Безкоштовні курси української мови» в Горішніх Плавнях)

Фотозвіт про 1-ше заняття https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1485259851591011&type=1

0 коммент.:

Дописати коментар