суботу, 26 серпня 2017 р.

Горішні Плавні долучилися до флешмобу #СелфізПрапором на честь Дня Державного Прапора України


23 серпня молодь громадської організації «Центр «РОДІС» провела в Горішніх Плавнях вуличну акцію, залучивши мешканців нашого міста до відзначення Дня Державного Прапору України.

Ідея проведення цієї акції виникла завдяки всеукраїнському Інтернет-флешмобу  #СелфізПрапором. Про нього довідалися на сторінці «Горішні Плавні Онлайн» в соцмережі Facebook https://www.facebook.com/gpo30082014/photos/pcb.715934971924336/715933791924454/?type=3&theater 

Виршили не лише самі долучитися до флешмобу, а й запропонувати зробити це мешканцям нашого міста, бо не в кожного є вдома прапор. Напрасували наші синьо-жовті прапори, надрукували листівки з поясненням, яким чином можна долучитися до Інтернет-флешмобу  #СелфізПрапором, і вийшли в місто.

Акцію провели на території міського парку культури та поблизу Палацу культури і творчості. Люди по-різному реагували на пропозицію сфотографуватися з українським прапором. Багато бажаючих долучитися до флешмобу  #СелфізПрапором було серед молоді і дітей. Менш схильні до цього виявилися представники старшого покоління, хоча й серед них були бажаючі підтримати акцію на честь Дня Державного Прапору України.

Фото акції в альбомі: 
https://www.facebook.com/pg/CentreRODIS/photos/?tab=album&album_id=1871946029488995 

Дирекція ГО "Центр "РОДІС" дякує за проведення 23 серпня вуличної акції  #СелфізПрапором Ігорю Деняку, Богдані Великій, Дар’ї Прохорович, Костянтину Григоренку, Любові Макаренко, Володимиру Дмитренку та керівнику «молодіжного крила» Софії Макаренко.

0 коммент.:

Дописати коментар