пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Розважальний захід до Дня захисту дітей в Центрі підтримки дітей та сімей "Надія"


1 червня, в День захисту дітей, до дітей з Центру підтримки дітей та сімей «Надія» знову прийшов волонтер Анатолій. Та не сам, а з друзями – Катериною Цехлою, Андрієм Рубаном, Анастасією Макаренко та В’ячеславом Опарою. Вони організували для дітей розважальні заходи для дітей.

Настя і Слава грали з хлопцями в настільні ігри та руханки. Андрій Євгенійович провів майстер-клас з мистецтва орігамі – навчив дітей майструвати метелика і лисичку, а ще показав кілька «паперових фокусів». Йому допомагала Катерина Василівна.

Пізніше на імпровізованому «аеродромі» всі разом запускали великі і яскраві паперові літаки, які свого часу зробили три сестри – Любов, Анастасія і Софія Макаренки.

Катерина Цехла, як і годиться керівнику сектору організаційної роботи, дбала про належну організацію розваг, а заодно і сама з дітьми майструвала фігурки орігамі та запускала літака. Літаки так сподобалися всім дітям, що ми подарували їх.

Ще один подарунок зробив Андрій Рубан, вручивши дітям свою авторську роботу орігамі. Директор Центру підтримки дітей та сімей «Надія» Світлана Кліменкова подякувала волонтерам громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» за увагу, щирість і час, подаровані дітям.

Фотозвіт: 
https://photos.google.com/share/AF1QipOCnNICe3arzauJX_O7ZGD6nqCbRdx5glRe33REZb01FyExiqBN60nv1RA5Y_DB8g?key=cmtJd3FBTE1oY3ZNMkcxYTJuR0ZESzhCV2dQcElB

0 коммент.:

Дописати коментар