пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Спільне прибирання - важлива справа


11 квітня до участі в загальноміських Днях довкілля долучилася громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС». Прибирали сміття на території парку, що біля Набережної. Після завершення роботи учасники поділилися своїми враженнями і думками.



Наталія Шемейко: «Вразила кількість використаних шприців. Я, наприклад, назбирала їх штук тридцять! Це дуже небезпечно, адже у парку гуляють діти. Місто у нас красиве і чисте, тому щоб підтримувати його в такому стані, загальноміські прибирання необхідні. Радує те, що по всьому місту в ці дні багато людей виявляють відповідальність».



Ігор Деняк: «Сміття загалом не багато, але є. Переконаний, що необхідно переглянути систему виховання жителів, щоб у місті було ще чистіше. Можливо, щоб батьки більше вчили своїх маленьких дітей не смітити, а старші діти щоб учили цьому своїх батьків».



Катерина Цехла: «Вважаю, що треба штрафувати тих громадян, хто вигулює тут своїх собак і не прибирає за ними. Можна було б організувати рейди міської міліції разом із телебаченням».



Алла Фролова: «Такі спільні прибирання - важлива справа, адже «все починається з себе». Сміття, хоч і мало, та воно всеодно є - бите скло від пляшок на узбіччі Набережної, а в самому парку на тротуарах повно недопалків».



В’ячеслав Опара: «І узбіччя пішохідної доріжки по вул. Конституції також всіяне недопалками. Я б ними нагодував тих курильщиків, які їх розкидають».



Ірина Сафонова: «Треба курильщиків якось карати, щоб вони не кидали всюди свої недопалки. А взагалі мені сподобалося все – чудова компанія, чудова погода, чудово співають пташки і чудово, що мало сміття».



Світлана Ільїна: «Радує те, що громадянська свідомість жителів нашого міста зростає, бо все ж таки сміття зібрати ми змогли не дуже багато.



Дана акція є складовою комплексу заходів міського місячника чистоти і благоустрою, що проходить в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Координувала участь ГО «Центр «РОДІС» в загальноміській акції Катерина Цехла, керівник організаційного сектору.






Висловлюємо вдячність Катерині Цехлі, Ірині Сафоновій, Аллі Фроловій, Світлані Ільїній, Наталії Шемейко, Ігорю Деняку, Сергію Пасічному, Вячеславу Опарі, Ользі Прокопенко за активну участь у міському Дні довкілля.

0 коммент.:

Дописати коментар