вівторок, 8 листопада 2016 р.

Мешканців Полтавщини запрошують до участі у фотоконкурсі «Сім’я: НІ насиллю, ТАК любові»


Благодійна організація «Світло надії» у партнерстві з відділом у справах сім'ї та молоді Полтавської ОДА запрошують взяти участь у конкурсі фоторобіт «Сім’я: НІ насиллю, ТАК любові».

Світлини можна представити у 4-х номінаціях: «Все найкраще з народження!», «Наша особлива сім’я», «Ні насиллю над тваринами!», «Наша сім’я – активна команда!»




Положення про конкурс фоторобіт «Сімя: НІ насиллю, ТАК любові»



Мета конкурсу:

-   - привернення уваги мешканців Полтавської області до акції у рамках кампанії «16 днів проти гендерного насилля», а саме до участі в виставці фоторобіт на тему: «Сімя: НІ насиллю, ТАК любові»;

-   - формування знань про рівні права членів родини у будь-яких оточеннях, неприпустимості жорстокості та насилля в родині.



Організатори конкурсу забезпечують:

-   - рівні умови для всіх учасників конкурсу;

-   - недопущення розголошення результатів конкурсу до їх офіційного оголошення;

-   - фінансування і матеріально-технічне забезпечення конкурсу; 
- надання необхідної інформації по означеним темам учасникам конкурсу для якісної підготовки матеріалів;
-  - затвердження складу журі.



Конкурс проводиться у 4-х  номінаціях:



1) «Все найкраще з народження!» - фотографії повинні зображувати татусів та мам із дітьми, пропагуючи відповідальне батьківство, сумлінне виконання батьківських обов’язків;

2) «Наша особлива сім’я» - на фото мають бути зображені члени родини, які підтримують,  допомагають, піклуються про членів родини з інвалідністю.

3) «Ні насиллю над тваринами!» - на фото повинна бути сім’я, або хтось із членів родини з домашнім улюбленцем (тваринами).

4) «Наша сімяактивна команда!» - на фотографіях мають бути зображення членів родини під час подорожей, занять спортом, активним відпочинком.

На конкурс від одного учасника приймається не більше 5 робіт.



Умови та вимоги фотоконкурсу:



На конкурс представляються виключно індивідуальні фотороботи, які являють собою чорно-білі або кольорові фотографії.



Для участі у конкурсі, необхідно надіслати файли фоторобіт та заявку про участь в електронному вигляді (формат JPG, JPEG, з мінімальним стисненням, розміром не менше 2000 рх. по більшій стороні) організаторам конкурсу на електронні адреси:  office@lightopfope.com.ua з темою листа «На фотоконкурс» в період з 07 листопада до 25 листопада  2016 року.


Кожен учасник має право подати не більше 5 фоторобіт чи серій. Серія рахується за одну роботу. В серії може бути до 5 світлин.



Допускається мінімальна обробка фотографій, без додавання рамок та використання фотомонтажу. Комп‘ютерні колажі, значна комп’ютерна обробка та колективні роботи на конкурс не допускаються.



Роботи, представлені на фотоконкурс, не редагуються та не рецензуються.



Організатор конкурсу залишає за собою право використовувати фотографії в проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, поліграфічної продукції (календарі, буклети некомерційного характеру), публікацій у ЗМІ матеріалів про конкурс, тощо. Організатор зобов’язується наводити відповідне посилання на авторів робіт при будь-якому публічному відтворенні фотографій.



Не допускаються для участі у конкурсі фотороботи, які:



- авторські права на розміщення яких належать іншим особам. Відповідальність за розміщення фотографії, право на розміщення якої належить іншим особам несе учасник Фотоконкурсу, який розмістив таку фотографію;

- не відображають мету конкурсу;

- пропагують насилля, будь-яку форму ворожнечі, негативні звички;

- містять будь-яку форму приниження особистості;

-можуть бути розцінені як реклама.

- не відповідають вимогам, зазначеним вище;



За додатковою інформацією звертатися за тел.. (050) 145-09-70, (0532) 2-06-20



Заявка учасника:



ПІБ

Адреса

Номінація

Контактний номер телефону

Назва роботи








Визначення переможця конкурсу, винагорода:



Оцінювання конкурсних пропозицій проводитиметься компетентним журі, виходячи із поставленої мети, цілей та завдань конкурсу, а також повноти розкриття теми у поданому матеріалі.


Призовий фонд конкурсу складає 2 000 гривень і буде розділений між переможцями в номінаціях. Остаточне рішення щодо переможця приймає Організатор конкурсу.


За додатковими консультаціями звертайтесь в офіс Благодійної організації «Світло надії»: (050)145-09-70, (0532) 2-06-20.

Джерело:  http://www.lightofhope.com.ua/news/zaproshuyemo-vzyaty-uchast-u-fotokonkursi

0 коммент.:

Дописати коментар