неділю, 17 квітня 2016 р.

Комсомольськ долучився до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом! 2016»

16 квітня у Комсомольську в рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом! 2016» відбулося масове прибирання Тополиного гаю, що розташований на вулиці Строни. 

Участь у цій соціально-екологічній акції взяли 112 комсомольчан. Разом вони очистили територію Тополиного гаю, зібравши сміття понад 177 мішків. 

Акція «Зробимо Україну чистою разом!» у Комсомольську в пройшла вже вчетверте. Цьогоріч до неї долучилися сектор екології та озеленення департаменту ЖКГ та комунальне підприємство «СпецЕко» Комсомольської міської ради, відділ освіти і відділ фізичної культури та спорту Комсомольської міської ради, агентство «Все для свята» (Магазин святкових товарів і послуг), кафе «Good bar», інтернет-група «Новини Комсомольська Online», Школа танцю «REMA Dance Family», загальноосвітні  навчальні заклади ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ЗОШ І-ІІІ ст. №3, ЗОШ І-ІІІ ст. №4, ЗОШ І-ІІІ ст. №5, ЗОШ І-ІІІ ст. №6, професійний будівельний ліцей, громадська організація «Центр «РОДІС».

Всеукраїнський соціально-екологічний захід «Зробимо Україну чистою разом!» має важливе суспільне значення, адже об’єднує органи державної влади та місцевого самоврядування, представників бізнесу, громадянського суспільства у вирішенні екологічних питань, сприяє розвитку волонтерського руху. Крім того, акція має на меті розвиток екологічної свідомості серед молоді. Організаторами акції є громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» за підтримки регіональних громадських організацій.

По всій території України щорічна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом! 2016» відбудеться  23 квітня. Зокрема, наразі вже відомо, що в Полтавській області акцію проведуть у Полтаві, Миргороді, Нових Санжарах, Хоролі, Лубнах, Пирятині, Диканці, Шишаках, Кременчуці. 

Комсомольськ першим провів акцію «Зробимо Україну чистою разом! 2016» 16 квітня у зв’язку з тим, що наступної суботи комсомольчани святкуватимуть День міста. Тож дана акція стала складовою цілого комплексу заходів міського двомісячника чистоти і благоустрою, а також всеукраїнської акції «За чисте довкілля», що наразі також триває в Україні.

Дякуємо всім учасникам акції «Зробимо Україну чистою разом! 2016» у Комсомольську за активність, небайдужість та добру справу для міста!

Фотозвіт за посиланням:

Л.Б.Дмитренко, координатор акції у м. Комсомольську


0 коммент.:

Дописати коментар