четвер, 26 листопада 2015 р.

У Комсомольську поширюють знання про права людини в Інтернеті

26 листопада в Комсомольську, що на Полтавщині, для соціальних педагогів і психологів міських загальноосвітніх та професійних навчальних закладів відбулось навчання з питання «Освіта в сфері прав людини в Інтернеті». 

Метою навчання став розвиток компетенцій учасників у плануванні та проведенні освітніх заходів у сфері прав людини в Інтернеті з дітьми та молоддю на основі посібника з прав людини для Інтернет-користувачів. 

Всі учасники отримали посібники "Освіта в сфері прав людини в Інтернеті" і тепер в якості мультиплікаторів проведуть до 7 грудня відповідну просвітницьку роботу у своїх навчальних закладах. 

Навчання було організовано громадською організацією "Центр "Розвитку дитини і сім'ї РОДІС" за підтримки методичного кабінету відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради та Інтернет-провайдера ТРК «ГОК».

Захід пройшов на базі Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 у рамках участі мыста Комсомольська в проекті «Освіта та захист прав людини в Інтернеті», що здійснюється в рамках спільної Програми між Європейським Союзом та Радою Європи "Зміцнення інформаційного суспільства в Україні", який реалізовують Всеукраїнська ГО "Українська асоціація міжнародного права", ЛОМО "Старт" та Інтернет Асоціація України за підтримки Офісу Ради Європи в Україні. 



0 коммент.:

Дописати коментар