середу, 23 грудня 2015 р.

Семінар з питання соціально-педагогічної роботи в період військового конфлікту в Україні

21-22 грудня у Києві відбувся всеукраїнський всеукраїнський навчально-методичний семінар "Соціально-педагогічна та психологічна допомога учасникам навчально-виховного процесу в період конфлікту в Україні". 

Організаторами заходу стали Міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда-Україна"  спільно з Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи НАПН України.

У всеукраїнському навчально-методичному семінарі взяли участь тренери Національної тренерської мережі Міжнародного центру "Ла Страда-Україна", які впродовж 2015 року реалізовували проект "Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб та громад, які зазнали наслідків конфлікту в Східній Україні" за підтримки МЗС Німеччини у співпраці з "Diakonie Katastrophenhilfe". 

Програма семінару була спрямована на підведення підсумків роботи тренерів у поточному році та визначення перспектив на 2016 рік, обмін досвідом із ведення соціально-педагогічної роботи з педагогами, дітьми та батьками в період військового конфлікту в Україні, обговорення актуальних питань тренерської роботи.

Семінар було організовано для 31 тренера Національної тренерської мережі Центру "Ла Страда-Україна" з Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Вінницької, Київської, Черкаської, Полтавської, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської областей. 
Полтавську область представляла тренер Лілія Дмитренко, яка є директором ГО "Центр "РОДІС". Вона реалізовувала проектні заходи в навчальних закладах за підтримки методичного кабінету відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.


0 коммент.:

Дописати коментар