неділю, 20 грудня 2015 р.

"Помічники" святого Миколая вітали дітлахів із сімей ВПО

19 грудня став святковим для дітей із сімей, які через бойові дії на Сході нашої країни були змушені покинути рідні домівки і тепер проживають у готелі "Славутич" міста Комсомольська. 

Цього дня там відбулась благодійна акція "Подарунки від Святого Миколая". 

Небайдужі комсомольчани підготували дітлахам святкові подарунки - цукерки, печиво, пряники, яблука, іграшки, фломастери, кольорові крейдяні олівці, а також прикраси та суверніри ручної роботи. Все це доставили дітям переселенцям громадські активісти.


Волонтери передали родинам, які проживають у готелі "Славутич", вітання від небайдужих комсомольчан і, звичайно ж, від самого Святого Миколая. Дівчаткам і хлопчикам розповіли про традиції святкування Дня Святого Миколая, водили з ними хоровод. Самі ж діти розповідали віршики про зиму та новорічні свята, відгадували загадки й отримували подарунки, а потім гралися з казковим героєм Вовчиком-братиком. Завершенням свята стало пригощання солодощами.


Батьки щиро дякували волонтерам і передавали всім комсомольчанам слова вдячності за увагу до їхніх дітей, а також за подарунки і солодощі. 

Організатором благодійної акції «Подарунки від Святого Миколая» стала громадська організація "Центр "РОДІС".

Джерело: http://vk.com/wall-76400800?q=святого%20Миколая&w=wall-76400800_11692%2Fall



















0 коммент.:

Дописати коментар