середу, 30 грудня 2015 р.

«Напиши листа собі 45-річному»: конкурс для молоді від Укрпошти

Українських школярів віком від 10 до 15 років Укрпошта запрошує взяти участь у національному етапі 45-го Міжнародного молодіжного конкурсу творів епістолярного жанру «Напиши листа собі 45-ти річному», який щорічно організовує Всесвітній поштовий союз.

Мета конкурсу для молоді – розвивати у юного покоління уміння формулювати та висловлювати свої думки, пробуджувати в них бажання писати листи, а також привернути увагу до тієї важливої ролі, яку відіграють поштові служби. Конкурс проводиться на регіональному, національному та міжнародному рівнях.

Для участі у конкурсі молодь має написати твір в епістолярному жанрі на тему «Напиши листа собі 45-ти річному» та надіслати свою роботу на адресу місцевої дирекції Укрпошти із позначкою на конверті «Конкурс ВПС». Ознайомитись з адресами дирекцій можна на сайті Укрпошти http://ukrposhta.ua/kontakti/direkcii

Національний конкурс, розпочатий Укрпоштою у жовтні 2015 року, триватиме до 15 квітня 2016 року та відбуватиметься в два етапи:

– регіональний: з 15 жовтня 2015 року до 30 січня 2016 року – у цей період конкурси організовують дирекції Укрпошти в усіх областях України;

– фінальний: з 1 березня до 15 квітня 2016 року – розглядаються твори, що посіли перше місце в кожній дирекції Укрпошти та обирається трійка переможців.

На переможців національного конкурсу, яких буде оголошено 30 квітня 2016 р., очікують такі грошові премії:
І місце – 5 тис. грн;
ІІ місце – 3 тис. грн;
ІІІ місце – 2 тис. грн.

Творча робота переможця національного конкурсу відправлятиметься на оцінювання журі Міжнародного конкурсу. Переможці Міжнародного конкурсу отримають золоту, срібну і бронзову медалі за перше, друге і третє місце відповідно. Дитина, яка завоює золоту медаль, також нагороджується поїздкою в м. Берн (Швейцарія), де проведе незабутню подорож у супроводі організаторів конкурсу.

Джерело: офіційний сайт Укрпошти

0 коммент.:

Дописати коментар